Închide meniul

OFICIAL | Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus! Prima reacție a tehnicianului: „Sunt foarte fericit!”

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 21:24

Reclamă
OFICIAL | Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus! Prima reacție a tehnicianului: „Sunt foarte fericit!

Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus!

OFICIAL |Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus! Omul care a dus-o pe Bologna în UEFA Champions League a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil până în 2027.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a-l convinge pe Motta, oficialii lui Juventus au scos din buzunar suma de 3,5 milioane de euro, dar și bonusuri de performanță, pe întreaga durată a contractului.

OFICIAL | Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus!

În decursul zilei de 12 iunie, oficialii lui Juventus au confirmat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că Thiagă Motta este noul antrenor al clubului:

„Este oficial: următorul antrenor al lui Juventus va fi Thiago Motta. Antrenorul italo-brazilian a semnat un acord cu Juventus până pe 30 iunie 2027. În vârstă de patruzeci și doi de ani, Thiago Motta și-a început cariera de antrenor în 2018. De la echipele de tineret ale lui PSG, echipa cu care își terminase aventura de joc cu câteva luni mai devreme.

În Italia a ajuns pe banca Genovei în 2019, iar apoi a antrenat pe Spezia și Bologna. În ultimii doi ani a reușit să profite la maximum de ideile sale de joc și cu care a obținut o calificare istorică în Liga Campionilor, alături de Bologna”, au anunțat oficialii.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, noul antrenor a oferit și o serie de declarații, după ce a fost prezentat oficial la Juventus:

„Sunt foarte fericit să încep o nouă experiență la cârma unui mare club precum Juventus. Mulțumesc proprietarilor și conducerii cărora le asigur toată ambiția de a păstra culorile Juventus ridicate și de a face fericiți fanii”, a spus Thiago, citat de gazzetta.it.

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu!

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Oficialii formației din nordul Italiei nu mai au răbdare cu portarul român și nu îl vor păstra la echipă, după împrumutul din Premier League.

Reclamă

În acest sezon, Radu a fost împrumutat la Bournemouth. Totuși, portarul care a făcut spectacol la EURO U21, în 2019, nu a reușit să se impună la formația britanică.

Potrivit informațiilor oferite de fcinter1908.it, Inter a decis să îl scoată la vânzare pe Ionuț Radu, care a avut parte de un nou împrumut nereușit.

Italienii au anunțat faptul că agentul George Gardi a fost delegat pentru a găsi un club din Turcia, pentru a-i cumpăra pe român și pe Joaquin Correa, în perioada de transferuri din vară.

Cel mai probabil, transferul lui Radu va fi devinitiv, având în vedere că acesta intră în ultimul an de contract cu gruparea de pe „Meazza”.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și