Închide meniul

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 13:24

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei

Olivier Giroud, alături de Davide Calabria / Profimedia Images

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, susţine că starul naţionalei Franţei îi va părăsi pe „rossoneri” la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Romano, Olivier Giroud va merge în Statele Unite, acolo unde va evolua pentru Los Angeles FC.

Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei

Giroud ar urma să semneze un contract valabil un an şi jumătate cu echipa americană.

Contractul lui Giroud cu AC Milan expiră în această vară. În vârstă de 37 de ani, starul francez este cotat încă la 4 milioane de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Giroud a jucat, recent, pentru naţionala Franţei, în amicalul de lux al „cocoşului galic” cu Germania, pierdut de „Les Bleus” cu 2-0. Giroud a intrat în minutul 61 ca vârf împins, în locul titularului Marcus Thuram.

Reclamă

Dacă plecarea la Los Angeles FC se va concretiza, aşa cum a anunţat Fabrizio Romano, Giroud ar urma să devină rival cu Leo Messi, Luis Suarez, Busquets şi Jordi Alba, care evoluează la Inter Miami.

LAFC a ajuns la un acord verbal pentru a semna cu Olivier Giroud un contract valabil până în decembrie 2025!

După ce interesul a fost dezvăluit în octombrie și oferta oficială a venit la începutul acestei săptămâni, există un acord inițial în vigoare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e încă nimic semnat, dar e aproape de a fi finalizat”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţeaua X (fostul Twitter) despre transferul lui Olivier Giroud.

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Olivier Giroud a reacţionat după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1. Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

Reclamă

„Ne-am gândit iniţial la Pulisic, dar nu era cea mai bună opţiune din cauza înălţimii sale (1,78 m). Olivier (1,93 m) a apărut soluţia potrivită şi a făcut o treabă bună. Ceea ce a reuşit el este întruchiparea stării noastre de spirit, a mentalităţii noastre, a unui grup care vrea să dea mereu totul”, a spus antrenorul lui AC Milan, după meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și