Închide meniul

Paolo Maldini îi dă fiori lui Ciprian Tătăruşanu după Lazio – AC Milan 4-0: „Maignan?”. Ce notă a primit portarul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 8:43

Paolo Maldini îi dă fiori lui Ciprian Tătăruşanu după Lazio – AC Milan 4-0: „Maignan?. Ce notă a primit portarul român

AC Milan - Sassuolo 2-5. Reacţia lui Stefano Pioli. Ce a spus despre Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a purtat o discuţie pe teren cu Stefano Pioli / Profimediaimages

  • Lazio – AC Milan 4-0
  • Ce a declarat Paolo Maldini

Paolo Maldini îi dă fiori lui Ciprian Tătăruşanu după un nou meci de coşmar. Lazio a învins-o pe AC Milan cu scorul de 4-0, în ultimul meci al etapei a 19-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milinkovic-Savic a deschis scorul încă din minutul 4. Până la pauză a marcat şi Zaccagni (38). Luis Alberto (67) şi Felipe Anderson (75) au înscris şi ei în poarta campioanei Italiei.

Lazio – AC Milan 4-0. Paolo Maldini îi dă fiori lui Ciprian Tătăruşanu

Managerul tehnic al rossonerilor a ţinut să anunţe că situaţia de la echipă poate fi remediată, chiar dacă AC Milan este fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale. Ciprian Tătăruşanu are de ce să se teamă că va fi scos dintre buturi. Titularul de drept, Mike Maignan, este pe punctul de a fi recuperat după o lungă accidentare.

Reclamă

Echipa este încă în grafic, suntem pe locul secund în campionat şi în optimile Champions League. Poate părea banal, dar am câştigat titlul datorită spiritului nostru şi este ceva ce trebuie să redescoperim cu calm. Nu mi se pare un mare dezastru, dar ultimele rezultate mă îngrijorează.

Munca nu lipseşte, vă asigur! Sunt prezent la toate sesiunile de antrenament. Uneori se întâmplă, aşa cum i s-a întâmplat şi Milanului, să îşi piardă încrederea. Se poate întâmpla, dar ştim cum să ne întoarcem. Ştim că nu suntem la nivelul celor mai mari cluburi din Europa, dar suntem în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce este o altă mare realizare.

Reclamă

Momentul este delicat, ne-am pierdut puţin ideea de joc. Este ceva ce a lipsit în ultimele 15-20 de zile. Maignan? Ultimele examene medicale au decurs bine, ne aşteptăm să revină în luna februarie„, a declarat Paolo Maldini, potrivit gazzetta.it.

Portarul român a primit cea mai mică notă de pe teren în duelul pierdut fără drept de apel de AC Milan. Sofascore l-a notat cu 5.7. Numai Rafael Leao a mai primit o notă mai mică de 6!

AC Milan a rămas pe locul secund în Serie A. Mai are un singur punct avans faţă de Lazio, Inter şi AS Roma. În schimb, liderul Napoli s-a distanţat la 12 puncte de trupa lui Stefano Pioli.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu, lăsat să plece de AC Milan

Ciprian Tătăruşanu va fi lăsat să plece de AC Milan. Chiar dacă a fost titular în ultimele meciuri ale rossonerilor, contractul portarului în vârstă de 36 de ani nu va fi prelungit.

Cunoscutul jurnalist Nicolo Schira a făcut anunţul momentului. Tătăruşanu nu i-a convins pe şefii campioanei en-titre din Serie A şi trebuie să îşi caute echipă.

Goalkeeperul român are deja variante de a continua în Serie A. Este dorit de Torino. Şi fosta echipă a lui Răzvan Marin, Cagliari, poate fi o destinaţie pentru Tătăruşanu.

AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Tătăruşanu, care expiră în 2023. Cagliari şi Torino au cerut deja informaţii despre portar, pentru a-l aduce din postura de jucător liber de contract„, a transmis Nicola Schira pe contul său de Twitter.

Ciprian Tătăruşanu a profitat de accidentarea suferită de Mike Maignan şi a fost titular în 12 meciuri din această ediţie de campionat. Are o cotă de piaţă de 600.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii