Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, lăsat să plece de AC Milan! Unde ar putea ajunge portarul român după ce devine liber de contract

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 9:55

Ciprian Tătăruşanu, lăsat să plece de AC Milan! Unde ar putea ajunge portarul român după ce devine liber de contract

AC Milan - Sassuolo 2-5. Reacţia lui Stefano Pioli. Ce a spus despre Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a purtat o discuţie pe teren cu Stefano Pioli / Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu va fi lăsat să plece de AC Milan. Chiar dacă a fost titular în ultimele meciuri ale rossonerilor, contractul portarului în vârstă de 36 de ani nu va fi prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscutul jurnalist Nicolo Schira a făcut anunţul momentului. Tătăruşanu nu i-a convins pe şefii campioanei en-titre din Serie A şi trebuie să îşi caute echipă.

Ciprian Tătăruşanu va fi lăsat să plece de AC Milan

Goalkeeperul român are deja variante de a continua în Serie A. Este dorit de Torino. Şi fosta echipă a lui Răzvan Marin, Cagliari, poate fi o destinaţie pentru Tătăruşanu.

AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Tătăruşanu, care expiră în 2023. Cagliari şi Torino au cerut deja informaţii despre portar, pentru a-l aduce din postura de jucător liber de contract„, a transmis Nicola Schira pe contul său de Twitter.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a profitat de accidentarea suferită de Mike Maignan şi a fost titular în 11 meciuri din această ediţie de campionat. Rossonerii sunt fără victorie în ultimele patru partide din toate competiţiile.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Inter 0-3, confruntare din Supercupa Italiei. Titularizat din nou de Stefano Pioli, portarul român a avut un meci teribil.

Tătăruşanu nu a greşit decisiv la niciun gol, dar îşi va dori să uite cât mai repede partida care s-a disputat în Arabia Saudită, la Riad. În minutul 21, marea rivală a rossonerilor conducea deja cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Inter a avut un start perfect în cel de-al 234-lea episod din Derby della Madonnina. Barella i-a pasat perfect lui Dimarco în mnutul 10, iar mijlocaşul stânga nu i-a dat nicio şansă lui Tătăruşanu. Faza a fost verificată cu sistemul VAR, dar golul a fost validat după ce suspiciunile de ofsaid nu s-au adeverit.

În minutul 21 era deja 2-0. Edin Dzeko a scăpat din marcaj şi nu i-a dat nicio şansă portarului român. Scorul a căpătat proporţii în repriza secundă. Lautaro Martinez a înscris cu un exterior superb, din interiorul careului, în minutul 77. Inter a câştigat la scor de neprezentare şi a pus mâna pe trofeu.

Ciprian Tătăruşanu a primit, pe sofascore.ro, a doua cea mai slabă notă de pe teren. Românul a fost notat cu 6.4, la fel ca Theo Hernandez şi Olivier Giroud. Numai fundaşul central Fikayo Tomori a fost taxat mai drastic şi a primit 5.6.

Ce a declarat Theo Hernandez despre Ciprian Tătăruşanu

Theo Hernandez s-a ferit să îl critice pe „Tătă”, dar a anunţat care este marele avantaj pe care îl are Maignan în faţa românului.

În momentul de față ne este greu să reacționăm la o greșeală și să rămânem o echipă. Reacționăm individual și nu colectiv. Eu nu aş vorbi de o atitudine greşită, sunt totuşi finale. Nu este corect să arătăm cu degetul spre un singur jucător.

Sunt multe situaţii în care trebuia să ne descurcăm mai bine. Chiar şi astăzi am primit al doilea gol dintr-o fază în care eram bine poziţionaţi numeric, dar neorganizaţi. Îmi cunosc coechipierii, este o lovitură grea, dar vom avea putere să reacţionăm. Cât cântăreşte absenţa lui Maignan? Ne-am chinuit să începem acţiunile de pe linia din spate şi adversarii au fost foarte agresivi.

Nu cred că este o problemă individuală, de portar. Poate că Mike (n.r. Maignan) are o degajare mai lungă decât Tătăruşanu şi am fi putut să ieşim din presiunea adversarilor cu mai multă precizie. Putem să ne descurcăm mai bine şi în acest sens„, a declarat Theo Hernandez, potrivit gazzetta.it.

Reclamă
Recomandări
  • Ciprian Tătăruşanu pleacă de la AC Milan
  • Ce echipe îl doresc pe portarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și