Închide meniul
VIDEO

Paul Pogba a declanşat isteria la Torino! 1.000 de fani l-au așteptat la vizita medicală + Angel Di Maria, prezentat oficial la Juventus!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 11:31

Paul Pogba a declanşat isteria la Torino! 1.000 de fani l-au așteptat la vizita medicală + Angel Di Maria, prezentat oficial la Juventus!

Paul Pogba a declanşat isteria la Torino

Paul Pogba va efectua vizita medicală la Juventus / Twitter

Paul Pogba a declanşat isteria la Torino. Mijlocaşul de 29 de ani a ales să revină la Torino liber de contract, iar peste 1.000 de fani l-au aşteptat la vizita medicală de la ”J Medical”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a petrecut pe Allianz Stadium patru sezoane, între 2012 şi 2016. În această perioadă, francezul a evoluat în 177 partide, a marcat 34 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 40. În tricoul bianconerilor, Pogba a câştigat „scudetto” în fiecare sezon.

Paul Pogba a declanşat isteria la Torino

Paul Pogba a mers în această dimineaţă pentru a efectua vizita medicală, iar fanii au luat cu asalat clinica din Torino. Potrivit Gazzetta dello Sport, nu mai puţin de 1.000 de suporteri au venit să îşi vadă favoritul, care va fi prezentat în scurt timp oficial.

Obiectivul lui Pogba şi al colegilor de la Juventus va fi câştigarea titlului. După nouă „scudetto” cucerite la rând, între 2012 şi 2020, „Bătrâna Doamna” a ratat titlul în ultimele două sezoane, în faţa rivalilor de la Inter (2021) şi AC Milan (2022).

Reclamă

Pogba a părăsit-o pe Manchester United după 6 ani. Pe Old Trafford, francezul a triumfat în Europa League, în 2017, şi a câştigat două Cupe ale Angliei. În ultimul sezon, Pogba a marcat un singur gol pentru „diavoli”, în 27 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

 

Angel Di Maria, prezentat oficial la Juventus

Angel Di Maria s-a despărţit în această vară de PSG, campioana Franţei, şi a fost prezentat la Juventus. Ajuns la 34 de ani, Di Maria nu a stat mult pe bară şi a ales să evolueze în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

 

Angel Di Maria a fost dorinţa antrenorului Massimiliano Allegri. Transferul său vine după ce Paulo Dybala s-a despărţit de club la finalul sezonului, după 7 ani. Conform Gazzetta dello Sport, Di Maria va câştiga un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, la Juventus.

În cei şapte ani petrecuţi pe Parc de Princes, argentinianul a evoluat în 295 de partide, marcând 93 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 119. Alături de PSG, argentinianul a devenit campion de 5 ori, ultima dată chiar sezonul trecut.

Paulo Dybala, acord cu Inter

După 7 ani petrecuţi la Juventus, „La Joya” este pe punctul de a îmbrăca tricoul marii rivale. Este tentat cu un salariu uriaş, în condiţiile în care are oferte şi de la alţi granzi ai Europei: Manchester United, Arsenal, Atletico Madrid, Sevilla, Borussia Dortmund, Newcastle şi Tottenham.

Dybala are pe masă un contract pe trei ani cu Inter, care poate fi prelungit pentru încă un sezon. Sursa citată anterior anunţă că jucătorul cu o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro va fi plătit regeşte dacă va semna cu gruparea de pe Meazza.

Sud-americanul ar urma să încaseze un salariu anual de 6 milioane de euro. La acesta se pot adăuga şi mai multe bonusuri de performanţă. Fostul vârf al lui Juventus şi-ar fi dat acordul de principiu.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și