Închide meniul

Angel Di Maria va fi noul jucător al lui Juventus. Starul argentinian a aterizat la Torino

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 9:58

Angel Di Maria va fi noul jucător al lui Juventus. Starul argentinian a aterizat la Torino

Angel di Maria va semna cu Juventus

Angel di Maria, la aterizarea în Torino, pentru a semna contractul cu Juventus/ Twitter Juventus

Angel di Maria va fi noul jucător al celor de la Juventus. Fostul star al lui PSG a aterizat la Torino joi seara, pentru a semna contractul cu echipa lui Massimiliano Allegri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel di Maria, starul argentinian, s-a despărţit în această vară de PSG, campioana Franţei. Ajuns la 34 de ani, di Maria nu astat mult pe bară şi a ales să evolueze în Serie A, pentru Juventus.

Angel di Maria va semna cu Juventus

Angel di Maria a aterizat în seara de joi la Torino, cu un avion privat. Argentinianul va efectua vineri vizita medicală, urmând să se alăture lotului „Bătrânei Doamne”. Conform Gazzetta dello Sport, di Maria va câştiga un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, la Juventus.

Angel di Maria a fost dorinţa antrenorului Massimiliano Allegri. Transferul său vine după ce Paulo Dybala, colegul lui Angel din naţionala Argentinei, s-a despărţit de club la finalul sezonului, după 7 ani.

Reclamă

Angel di Maria a evoluat pentru PSG timp de 7 sezoane, în care a devenit cel mai bun pasator din istoria clubului. Şi la Juventus va avea acest rol, Dusan Vlahovic fiind colegul din atac.

În cei şapte ani petrecuţi pe Parc de Princes, Angel di Maria a evoluat în 295 de partide, marcând 93 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 119. Alături de PSG, argentinianul a devenit campion de 5 ori, ultima dată chiar sezonul trecut.

Paul Pogba, revenire de senzaţie la Juventus

Paul Pogba este pe cale să semneze cu Juventus. Mijlocaşul francez este aproape de o revenire la Torino, după şase ani petrecuţi pe Old Trafford. Francezul evolua pentru Manchester United din 2016, când era transferat pe o sumă record, de 105 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Paul Pogba, Juventus a fost echipa la care şi-a dorit să ajungă în această perioadă de transferuri, şi este aşteptat să efectueze vizita medicală, la începutul lunii iulie, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Totodată, Romano anunţă că mai sunt de pus la punct ultimele detalii, pentru ca transferul lui Pogba să se materializeze.

Paul Pogba a petrecut pe Allianz Stadium patru sezoane, între 2012 şi 2016. În această perioadă, francezul a evoluat în 177 partide, a marcat 34 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 40. În tricoul bianconerilor, Pogba a câştigat Scudetto în fiecare sezon.

Pe Manchester United, Pogba o părăseşte după 6 ani. Pe Old Trafford, francezul a triumfat în Europa League, în 2017, şi a câştigat două Cupe ale Angliei. În ultimul sezon, Pogba a marcat un singur gol pentru „diavoli”, în 27 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Obiectivul lui Angel di Maria şi al colegilor de la Juventus va fi câştigarea titlului. După nouă Scudetto cucerite la rând, între 2012 şi 2020, „Bătrâna Doamna” a ratat titlul în ultimele două sezoane, în faţa rivalilor de la Inter (2021) şi AC Milan (2022).

Paulo Dybala, acord cu Inter. Ce salariu va primi după despărţirea în lacrimi de Juventus

După 7 ani petrecuţi la Juventus, „La Joya” este pe punctul de a îmbrăca tricoul marii rivale. Este tentat cu un salariu uriaş, în condiţiile în care are oferte şi de la alţi granzi ai Europei: Manchester United, Arsenal, Atletico Madrid, Sevilla, Borussia Dortmund, Newcastle şi Tottenham.

Dybala are pe masă un contract pe trei ani cu Inter, care poate fi prelungit pentru încă un sezon. Sursa citată anterior anunţă că jucătorul cu o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro va fi plătit regeşte dacă va semna cu gruparea de pe Meazza.

Sud-americanul ar urma să încaseze un salariu anual de 6 milioane de euro. La acesta se pot adăuga şi mai multe bonusuri de performanţă. Fostul vârf al lui Juventus şi-ar fi dat acordul de principiu.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și