Închide meniul

Paul Pogba a recunoscut că a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

Alex Masgras Publicat: 11 septembrie 2023, 19:43

Reclamă
Paul Pogba a recunoscut că a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

Paul Pogba a fost suspendat 4 ani pentru dopaj din fotbal. Anunţul a fost făcut de presa din Italia.

Paul Pogba / Profimedia

Paul Pogba a recunoscut că a vrut să se lase de fotbal! Francezul de 30 de ani a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu acordat înainte să pice un test anti-doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pogba nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a carierei, ultimul an fiind marcat de accidentări şi scandaluri.

Paul Pogba a recunoscut că a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

În 2022, Paul Pogba a fost ameninţat de un grup de indivizi mascaţi şi înarmaţi, într-un apartament din Paris, care i-au cerut starului francez 13 milioane de euro pentru protecţie. Printre suspecţi se numără şi Mathias, fratele lui Paul, cel care a petrecut trei luni în arest şi care se află în acest sub control judiciar.

Mathias nu are voie să părăsească Franţa, să intre pe social media sau să îşi contacteze fratele. Din cauza acestui incident, Paul Pogba a dezvăluit, cu câteva ore înainte de a afla că a picat un test anti-doping, că s-a gândit la retragere:

„Banii schimbă oamenii, pot distruge o familie. Banii pot începe un război. Uneori mi-am spus ‘Nu vreau să mai am bani. Nu mai vreau să joc. Vreau doar să fiu alături de oameni normali, care să mă iubească pentru cine sunt, nu pentru faimă şi bani. Uneori este dificil”, a declarat Paul Pogba, pentru aljazeera.com.

Reclamă

Revenit la Juventus în vara anului 2022, după ce s-a despărţit de Manchester United, francezul a fost urmărit de accidentări. El a ratat prima jumătate de sezon, după ce s-a „rupt” în primul meci amical al verii trecute. Revenit în februarie, Pogba s-a accidentat din nou după doar două meciuri.

În total, el a evoluat în 12 meciuri de când s-a întors de la Manchester United. Două dintre acestea au fost în acest sezon, cu Bologna şi Empoli, el revenind după o altă accidentare care l-a făcut să rateze în mare măsură pregătirea din această vară.

Paul Pogba a fost prins dopat

Paul Pogba a fost prins dopat! Starul francez al lui Juventus a ieşit pozitiv la testele anti-doping, efectuate înainte de meciul cu Udinese, din prima etapă din noul sezon de Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba a fost depistat pozitiv cu o valoare anormală de testosteron în sânge, după cum notează Gazzetta dello Sport.

Presa din Italia anunţă că Paul Pogba a efectuat un test anti-doping înaintea duelului cu Udinese, duel în care de altfel nu a jucat nici măcar un minut, fiind pe banca de rezerve.

Aceeaşi sursă citată mai sus a mai notat faptul că starul francez în vârstă de 30 de ani riscă patru ani de suspendare. Mijlocaşul va fi supus mai multor investigaţii, pentru a se stabili exact faptul că acesta a consumat substanţe interzise.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și