Închide meniul

Paul Pogba, din nou la Juventus. Contract pe trei ani și al doilea cel mai mare salariu din lot

Reclamă

Publicat: 17 mai 2022, 18:22

Paul Pogba, din nou la Juventus. Contract pe trei ani și al doilea cel mai mare salariu din lot

Paul Pogba, din nou la Juventus

Paul Pogba pleacă de la Manchester United / Profimediaimages

Paul Pogba, din nou la Juventus după şase ani petrecuţi la Manchester United. Mijlocaşul central de 29 de ani, al formaţiei lui Ralf Rangnick, va pleca la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima echipă care și-a manifestat oficial interesul pentru francezul lui United este Juventus, care a înaintat o propunere cu o ofertă către agenții jucătorului.

Paul Pogba, din nou la Juventus

Paul Pogba mers luni la Torino, împreună cu impresarul său, pentru a negocia cu Juventus. Echipa de pe locul patru în Serie A i-a propus lui jucătorului un contract valabil până în 2025, cu un salariu anual de 7.5 milioane de euro. În prezent, fotbalistul este cotat la 55 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Dacă va reveni la Juventus, Paul Pogba ar deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist din lot. Ar fi depăşit numai de fundaşul olandez Matthijs de Ligt, care câștigă 8 milioane de euro anual.

Reclamă

Pogba face parte din planul lui Juventus, echipă ce vrea să îşi întărească lotul în această vară pentru a reveni cu șanse reale în lupta pentru ”Scudetto”. Pe lista de transferuri a lui Allegri se mai află şi Ivan Perisic, de la Inter, dar și Angel Di Maria, fotbalistul lui PSG, care rămân liberi de contract.

Manchester United îl pierde gratis pentru a doua oară pe Paul Pogba

Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United. A fost vehiculat şi un transfer al francezului la Manchester City, care îşi permite să îi ofere un salariu mai mare decât câştigă în prezent.

La Manchester United nimic nu este surprinzător în ceea ce îl priveşte pe Paul Pogba. „Diavolii roşii” l-au pierdut gratis pe starul francez și în 2012, în favoarea lui Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

10 ani au trecut de când francezul nu primea șanse la prima echipă a lui Manchester United şi a ajuns la Juventus. A impresionat atunci, iar la patru ani distanță a fost cumpărat de United în schimbul a 105 milioane de euro. De atunci, fotbalistul nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor. Gruparea de pe Old Trafford n-a mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

Angel Di Maria va semna cu Juventus! „Acordul este total”

Angel Di Maria va semna cu Juventus. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Hadrien Grenier, care susţine că argentinianul va juca sâmbătă ultimul meci pentru PSG, pe teren propriu, cu Metz.

Sud-americanul de 34 de ani va semna un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Acordul este total, conform lui Grenier. Di Maria îi va lua locul lui Paulo Dybala, care s-a despărţit în lacrimi de bianconeri.

Angel Di Maria mai avea contract cu PSG până la finalul sezonului, astfel că va ajunge gratis la Juventus. Fostul jucător al lui Real Madrid e cotat la 15 milioane de euro şi, în acest sezon, a marcat 4 goluri în cele 30 de meciuri adunate pentru PSG.

Di Maria nu a mai prins echipa constant după venirea lui Lionel Messi, care, în meciurile importante a jucat alături de Kylian Mbappe şi Neymar. Di Maria a reuşit şi opt pase decisive în cele 1839 de minute disputate în această stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și