Închide meniul
VIDEO

Povestea de film a lui Gleison Bremer. În 2016 vindea înghețată, iar în 2022 e transferat de Juventus pentru 47 de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 8:52 / Actualizat: 20 iulie 2022, 14:04

Povestea de film a lui Gleison Bremer. În 2016 vindea înghețată, iar în 2022 e transferat de Juventus pentru 47 de milioane de euro

Gleison Bremer va semna cu Juventus

Gleison Bremer, în tricoul lui Torino / Profimedia

Povestea de film a lui Gleison Bremer. Juventus a câştigat duelul cu Inter Milano pentru fundașul brazilian de 25 de ani, care va ajunge la ”Bătrâna Doamnă” pentru 47 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Torino şi jucătorul brazilian au acceptat oferta lui Juventus. Acesta a zburat la Torino cu un avion privat şi miercuri va face vizita medicală.

Povestea de film a lui Gleison Bremer, noul transfer al lui Juventus

Dacă totul va fi în regulă, Bremer se va alătura ”bianconerilor” în Statele Unite, clubul încercând să-i obţină la timp viza pentru S.U.A.

Conform presei italiene, Juventus va plăti pentru Gleison Bremer 40 de milioane de euro, plus alte 7 milioane bonus.

Reclamă

Povestea fundașului este una impresionantă. În urmă cu mai mulți ani, când era junior, acesta vindea înghețată pentru a putea să își permită deplasările, potrivit goal.com. De asemenea, acesta își ajuta și tatăl la fermă.

Gianluca Petrarchi, directorul sportiv de la Torino, l-a analizat încă din perioada în care evolua în Brazilia, la Atletico Mineiro. Portarul Salvatore Sirigu a avut și el un rol important în realizarea transferului.

Reclamă 4 / 0/3

”În Italia, se apără într-un mod total diferit. În Brazilia, marcarea omului nu există, dar Mazzarri m-a învățat, împreună cu personalul său”, spunea recent Bremer, care a fost dorit și de Jurgen Klopp la Liverpool.

Juventus l-a vândut pe Matthijs de Ligt la Bayern 

Matthijs de Ligt a avut o prezentare uluitoare la Bayern Munchen. Bavarezii l-au transferat pe fundaşul olandez de 22 de ani de la Juventus şi au plătit o avere.

Fundașul a plecat de la Torino pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse. Cele două cluburi au ajuns la un acord duminică seară, după un weekend plin de negocieri.

De Ligt s-a înţeles cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027.

Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Paul Pogba vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă” campioană în Serie A

Paul Pogba (29 ani) a fost prezentat oficial la Juventus. Mijlocaşul s-a despărţit de Manchester United şi a venit la Torino cu gânduri mari. După ce a dominat clar campionatul în Italia, „Bătrâna Doamnă” nu a mai câştigat titlul în ultimele două sezoane.

Reclamă

Pogba vrea să o ajute pe Juventus să câştige un nou titlu în Serie A. Ultimele două au ajuns la Milano, iar mijlocaşul este mai motivat ca niciodată.

„Casă dulce casă. Atmosfera a fost incredibilă. Abia aştept să joc din nou la Juventus. Vreau să mă bucur de fotbal din nou. Mereu am ţinut legătura cu cei de aici. Inima mea a luat decizia. Am simţit că aceasta este cea mai bună decizie.  

Tricoul acesta înseamnă totul pentru mine. Juventus mi-a dat şansa să fiu cine sunt. Vreau să ofer înapoi. Vreau să ajut clubul să câştige trofee. Merită să fie numărul 1. Am luat numărul 10 pe care i l-am dat lui Paulo”, a declarat Paul Pogba, după revenirea la Juventus.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și