Închide meniul

Prima reacţie oficială din tabăra lui Paul Pogba, după ce a picat un test anti-doping: „Un lucru este sigur”

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 12:23

Reclamă
Prima reacţie oficială din tabăra lui Paul Pogba, după ce a picat un test anti-doping: „Un lucru este sigur

Prima reacţie oficială din tabăra lui Paul Pogba

Paul Pogba / Profimedia

Prima reacţie oficială din tabăra lui Paul Pogba, după ce a picat un test anti-doping. Mijlocaşul francez este suspendat provizoriu şi aşteaptă rezultatul probei B, după ce a ieşit pozitiv la o testare după meciul cu Udinese, partidă în care nu a fost utilizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va fi găsit vinovat, Paul Pogba riscă o suspendare între 2 şi 4 ani, ceea ce ar însemna o lovitură uriaşă pentru cariera lui, deja marcată de accidentări şi de scandaluri în ultima perioadă.

Prima reacţie oficială din tabăra lui Paul Pogba, după ce a picat un test anti-doping: „Un lucru este sigur”

Fostul star al lui Manchester United, în prezent legitimat la Juventus, are trei zile la dispoziţie ca să ofere testul B.

Rafaela Pimenta, avocata lui Paul Pogba, a oferit prima reacţie din partea francezului:

„Aşteptăm analiza probei B şi până atunci nu putem spune nimic. Un lucru este sigur: Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce regulile”, a fost comunicatul emis de Pimenta, potrivit jurnalistului Simon Stone.

Reclamă

Paul Pogba a fost prins dopat

Paul Pogba a fost prins dopat! Starul francez al lui Juventus a ieşit pozitiv la testele anti-doping, efectuate înainte de meciul cu Udinese, din prima etapă din noul sezon de Serie A.

Paul Pogba a fost depistat pozitiv cu o valoare anormală de testosteron în sânge, după cum notează Gazzetta dello Sport.

Presa din Italia anunţă că Paul Pogba a efectuat un test anti-doping înaintea duelului cu Udinese, duel în care de altfel nu a jucat nici măcar un minut, fiind pe banca de rezerve.

Reclamă 4 / 0/3

Aceeaşi sursă citată mai sus a mai notat faptul că starul francez în vârstă de 30 de ani riscă patru ani de suspendare. Mijlocaşul va fi supus mai multor investigaţii, pentru a se stabili exact faptul că acesta a consumat substanţe interzise.

Paul Pogba a recunoscut că a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

În 2022, Paul Pogba a fost ameninţat de un grup de indivizi mascaţi şi înarmaţi, într-un apartament din Paris, care i-au cerut starului francez 13 milioane de euro pentru protecţie. Printre suspecţi se numără şi Mathias, fratele lui Paul, cel care a petrecut trei luni în arest şi care se află în acest sub control judiciar.

Mathias nu are voie să părăsească Franţa, să intre pe social media sau să îşi contacteze fratele. Din cauza acestui incident, Paul Pogba a dezvăluit, cu câteva ore înainte de a afla că a picat un test anti-doping, că s-a gândit la retragere:

„Banii schimbă oamenii, pot distruge o familie. Banii pot începe un război. Uneori mi-am spus ‘Nu vreau să mai am bani. Nu mai vreau să joc. Vreau doar să fiu alături de oameni normali, care să mă iubească pentru cine sunt, nu pentru faimă şi bani. Uneori este dificil”, a declarat Paul Pogba, pentru aljazeera.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și