Închide meniul

Probleme mari la Genoa! Echipa lui Radu Drăguşin şi George Puşcaş are datorii uriaşe

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 11:13

Reclamă
Probleme mari la Genoa! Echipa lui Radu Drăguşin şi George Puşcaş are datorii uriaşe

Probleme mari la Genoa

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia

Sunt probleme mari la Genoa! Formaţia la care evoluează Radu Drăguşin şi George Puşcaş, revenită în acest sezon în Serie A, traversează o perioadă complicată din punct de vedere financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Datoriile pe care Genoa le are la statul italian sunt uriaşe, iar formaţia riscă retrogradarea şi falimentul.

Probleme mari la Genoa!

Potrivit josimarfootball.com, Genoa ar avea datorii de 106 milioane faţă de statul italian. Cu toate acestea, Genoa a încheiat la finalul lunii octombrie un acord cu statul italian prin care datoria să fie redusă: 65% să se plătească în următorii 10 ani, în timp ce 35% să se plătească în cel mai scurt timp.

Acordul mai are nevoie de avizul Tribunalului din Genoa, iar un răspuns va veni abia la finalul lunii ianuarie. În cazul în care această înţelegere pică, Genoa riscă să fie pusă sub sechestru.

Echipa la care evoluează Radu Drăguşin şi George Puşcaş nu are numai datoria faţă de statul italian. Genoa mai are restanţe de până a 160 de milioane de euro către alţi creditori.

Reclamă

Pe plan fotbalistic, Genoa se află pe locul 15, cu 14 puncte adunate în primele 13 etape, la 4 puncte de primul loc retrogradabil. Genoa vine după înfrângerea de pe terenul celor de la Frosinone, scor 1-2. Etapa următoare, echipa lui Radu Drăguşin şi George Puşcaş va primi vizita celor de la Empoli, echipă la care evoluează Răzvan Marin.

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a declarat că Newcastle este clubul care îl monitorizează pe fundaşul naţionalei.

Romano a dezvăluit, totodată, că oficialii clubului din Premier League au asistat la mai multe meciuri ale celor de la Genoa, pentru a-l vedea pe Radu Drăguşin.

Reclamă 4 / 0/3

„Agentul lui (n.r. – Florin Manea) a vorbit despre oportunitatea ca Drăgușin să ajungă în Premier League. El a vorbit despre multe cluburi interesate de fotbalist.

El este fundașul celor de la Genoa și este unul dintre cei mai talentați stoperi din Serie A și joacă foarte bine.

Din ce am înțeles, clubul care îl monitorizează intens este Newcastle. Clubul chiar îl apreciază pe Drăgușin, îl urmărește îndeaproape. Scouterii lui Newcastle au fost de mai multe ori la meciurile lui Genoa în acest sezon”, a declarat Fabrizio Romano, conform msn.com.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și