Închide meniul

Radu Drăguşin, acord total cu Tottenham! Negocierile cu Genoa, pe ultima sută de metri

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 18:39

Reclamă
Radu Drăguşin, acord total cu Tottenham! Negocierile cu Genoa, pe ultima sută de metri

Tottenham, prima ofertă pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci - Profimedia Images

Radu Drăguşin a ajuns la un acord total cu Tottenham. Anunţul e făcut de Fabrizio Romano, care susţine că ultima necunoscută, cea a preţului transferului, va fi aflată curând. Românul a fost convins cu un contract întins pe cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Radu Drăgușin a acceptat toate detaliile contractuale propuse de Tottenham de mai bine de o săptămână.

Radu Drăguşin, acord total cu Tottenham

Chiar dacă se vorbește despre o prelungire de contract, Drăgușin așteaptă înțelegerea cu Spurs.

Spus și Genoa negociază în continuare pentru a face transferul cât de curând”, e mesajul cunoscutului Fabrizio Romano.

Reclamă

Milan, noua echipă care insistă pentru trasferul lui Radu Drăguşin

Milan este noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin. Florin Manea susţine că „Diavolul” e pe lista cluburilor importante care luptă pentru aducerea fundaşului de 21 de ani cotat la 20 de milioane de euro.

Chiar dacă Tottenham este în pole-position pentru transferul jucătorului pentru care Genoa cere 30 de milioane de euro, Milan nu renunţă la posibilitatea de a-l aduce pe San Siro pe internaţionalul nostru. Milan este unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, dacă ţinem cont de cele 7 Ligi ale Campionilor adjudecate.

„N-am bătut nicio palmă, nu ştim dacă s-au înţeles Tottenham cu Genoa, sau Milan cu Genoa, sau Napoli cu Genoa. Apar echipe în fiecare zi. Important e să se facă. Fabrizio Romano ştie mai bine decât mine se pare. Nu ştiu de unde îşi informaţiile, dar nu e nimic făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu pot să fac nimic, eu depind de Genoa. După ce Genoa se înţelege cu un club, abia apoi pot eu să negociez. Eu nu am vorbit de salariul lui. Nu am primit nicio ofertă. Şansele să rămână la Genoa sunt 50-50%. Când Genoa se înţelege cu un club, abia atunci intru eu în acţiune”, a spus Manea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și