Închide meniul
EXCLUSIV

Milan, noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin: „Abia atunci intru eu în acţiune”

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 15:01 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 23:16

Reclamă
Milan, noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin: „Abia atunci intru eu în acţiune

Milan, noua echipă care insistă pentru trasferul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, după ce a marcat un gol în Genoa - Inter 1-1 - Profimedia Images

Milan este noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin. Florin Manea susţine că „Diavolul” e pe lista cluburilor importante care luptă pentru aducerea fundaşului de 21 de ani cotat la 20 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Tottenham este în pole-position pentru transferul jucătorului pentru care Genoa cere 30 de milioane de euro, Milan nu renunţă la posibilitatea de a-l aduce pe San Siro pe internaţionalul nostru. Milan este unul dintre cele mai mari cluburi din istorie, dacă ţinem cont de cele 7 Ligi ale Campionilor adjudecate.

Milan, noua echipă care insistă pentru transferul lui Radu Drăguşin

„N-am bătut nicio palmă, nu ştim dacă s-au înţeles Tottenham cu Genoa, sau Milan cu Genoa, sau Napoli cu Genoa. Apar echipe în fiecare zi. Important e să se facă. Fabrizio Romano ştie mai bine decât mine se pare. Nu ştiu de unde îşi informaţiile, dar nu e nimic făcut.

Eu nu pot să fac nimic, eu depind de Genoa. După ce Genoa se înţelege cu un club, abia apoi pot eu să negociez. Eu nu am vorbit de salariul lui. Nu am primit nicio ofertă. Şansele să rămână la Genoa sunt 50-50%. Când Genoa se înţelege cu un club, abia atunci intru eu în acţiune”, a spus Manea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Fabrizio Romano, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a dezvăluit că Drăguşin s-a înţeles deja cu conducătorii lui Tottenham. Mai rămâne doar să se înţeleagă cluburile la suma de transfer, care se apropie de 30 de milioane de euro.

Reclamă

„Înţeleg că negocierile sunt în plină desfăşurare între Tottenham şi Genoa, pentru Radu Drăguşin. Totul după ce există un acord cu fundaşul central român în ceea ce priveşte condiţiile personale.

Oficialii lui Spurs sunt încrezători că vor ajunge la un acord, pe măsură ce avansează negocierile zilnice. Nu există nicio modificare în ceea ce priveşte aducerea lui Jean-Clair Todibo, transferul fiind aproape picat„, tocmai a anunţat Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin ar urma să semneze pe cinci ani cu echipa din Premier League şi ar primi un salariu net superior celui pe care îl încasează la Genoa.

Şi Napoli s-a aşezat la masa negocierilor pentru fundaşul român, dar pretenţiile financiare ale „grifonilor” l-au îndepărtat pe Aurelio De Laurentiis.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și