Închide meniul

Radu Drăguşin, analizat în presa din Italia după ce a fost titular în Genoa – Fiorentina 1-4: „A riscat totul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 10:25

Radu Drăguşin, analizat în presa din Italia după ce a fost titular în Genoa – Fiorentina 1-4: „A riscat totul!

Radu Drăguşin, analizat în presa din Italia după ce a fost titular în Genoa - Fiorentina 1-4

Radu Drăguşin, în timpul partidei dintre Genoa şi Fiorentina/ Profimedia

Radu Drăguşin a fost analizat în presa din Italia, după ce a fost titular în partida dintre Genoa şi Fiorentina, încheiată cu scorul de 1-4. Italienii au notat faptul că fundaşul naţionalei României a a avut o evoluţie modestă în prima rundă de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a fost învinsă în primul meci după revenirea în Serie A. Trupa lui Radu Drăguşin a cedat categoric în duelul de pe teren propriu cu Fiorentina.

Radu Drăguşin, analizat în presa din Italia după ce a fost titular în Genoa – Fiorentina 1-4

Presa din Italia a notat faptul că Radu Drăguşin a încercat să se impună în duelurile fizice din partida cu Fiorentina, însă a dat greş de multe ori şi a comis mai multe greşeli.

Italienii i-au acordat nota 5 internaţionalului român de 21 de ani, notând faptul că acesta a riscat totul în finalul primei reprize.

„S-a luptat adesea cu cei doi fotbaliști de pe benzi ai Fiorentinei și a creat adesea superioritate numerică. A încercat să se impună prin fizic la anumite dueluri, dar a comis mai multe greșeli. A riscat totul în finalul primei reprize”, au notat jurnaliştii italienii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Genoa s-a văzut condusă de Fiorentina încă din minutul 5, după golul marcat de Biraghi. Ulterior, scorul a fost majorat în minutul 11 de către Bonaventura. Pe finalul primei reprize, Gonzalez a dus scorul la 3-0 pentru trupa Viola.

În minutul 56, Mondragon a mărit proporţiile scorului şi Fiorentina conducea categoric cu 4-0. Genoa a redus din diferenţă în minutul 58, prin Biraschi.

„A fost Genoa alegerea bună?” Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat

„A fost Genoa alegerea bună?” este întrebarea la care Radu Drăguşin a oferit răspunsul imediat. Fundaşul naţionalei României s-a declarat foarte mulţumit de alegerea pe care a făcut-o, atunci când a semnat cu „grifonii”.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin susţine că se bucură de încredere la Genoa, fapt pe care îl căuta în momentul în care a plecat de la Juventus. Stopperul român de 21 de ani a dezvăluit că atât ALberto Gilardino, antrenorul formaţiei, cât şi ceilalţi jucători, sunt alături mereu de el, fapt pe care îl consideră fundamental într-o echipă.

„(n.r. A fost Genoa alegerea corectă) Alegerea corectă? Mai mult, a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac. Căutam un club care să-mi dea încredere și l-am descoperit aici.

Am găsit cele mai bune condiții de a crește. Această echipă mi-a oferit tot ce aveam nevoie. I-am simțit mereu pe toți alături de mine, de la colegi la Mister, de la club la fani, ceea ce e fundamental pentru un jucător”, a declarat Radu Drăguşin, în presa din Italia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și