Închide meniul
EXCLUSIV

Radu Drăguşin, anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League. Ce a spus despre viitorul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2023, 21:57

Radu Drăguşin, anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League. Ce a spus despre viitorul său

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu oferit pentru AntenaSport

Radu Drăguşin a făcut un anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League. Mai multe cluburi din Anglia insistă pentru fundaşul de 21 de ani de la Genoa, care are o cotă de piaţă de 8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun tânăr fundaş al naţionalei României, Radu Drăguşin, nu se gândeşte la un transfer. Mai întâi vrea la EURO cu România! Până la anul, Drăguşin vrea să rămână la Genoa, deşi e atras cu oferte de milioane de euro.

Radu Drăguşin, anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League

Multe nume din Anglia şi Germania au întrebat de pretul lui Drăguşin. Intre ele Liverpool şi Newcastle. Românul de 21 de ani nu se grăbeşte să facă pasul spre un nume greu din fotbal.

Premier League este un campionat foarte puternic, în care m-aş vedea jucând, de ce nu? Totul este posibil. Eu mă văd jucând în continuare la Genoa, vreau să rămân acolo„, a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport.

România la Mondial cu Drăguşin căpitan – este scenariul la care se gândeşte fotbalistul cu oferte de peste 20 de milioane de euro.

Reclamă

Este o onoare să fii capitanul echipei nationale a României, iar pentru mine lucrul ăsta ar fi o realizare foarte mare„, a mai spus Drăguşin.

Fundaşul central se recuperează la Bucureşti, după meciurile României, cu metode SF! La fel cum face şi Cristiano Ronaldo. Pe pereţii Centrului de Pregătire Sportivă Acumen Sport, Drăguşin a adus şi tricoul lui Ronaldo de la Juventus, pe care l-a pus lângă al lui.

Este şi pentru mine prima oară în care fac acest lucru, cu acel vacuum. Este o metodă de recuperare interesantă, pe care o voi repeta cu siguranţă„, a precizat Radu Drăguşin pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin (21 de ani). Fundaşul român poate pleca de la echipa promovată în Serie A pentru o sumă de cel puţin 40 de milioane de euro. Drăguşin a strălucit stagiunea precedentă în Serie B, competiţie care e exclusiv în AntenaPLAY.

Florin Manea susţine că Genoa ar fi refuzat deja o ofertă de 20 de milioane de euro pentru românul cotat la 8 milioane de euro. Genoa va plăti clauza de 5.5 milioane de euro lui Juventus, pentru un transfer definitiv.

Vorbesc, sunt în contact cu cluburi, dar el a ajuns deja la un nivel la care, pentru prima dată în cariera mea, nu mai este nevoie să sun eu pe cineva. Acum mă sună ei! Este o senzație extraordinară să vezi cine se interesează.

Am refuzat cluburi la care acum 4-5 ani aș fi mers pe jos dacă primeam ofertă. Îl luam în cârcă și fugeam cu el! Dar acum nici nu le mai răspund la telefon, că știu de ce sună.

Genoa i-a stabilit un preț destul de mare, în jurul a 40 de milioane. A fost o ofertă concretă de 20 de milioane acum, imediat înainte de încheierea sezonului. Oferta a fost din Italia, din Serie A. Au refuzat-o.

Atunci, eu știu pe unde se învârte. Și dacă mă sună PSV Eindhoven, de exemplu, eu știu că nu au cum să dea 40 de milioane. Dacă te sună din Anglia răspunzi, că acolo poate plăti oricine 40 de milioane”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și