Închide meniul

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin! „Cer 40 de milioane de euro”

Dan Roșu Publicat: 15 iunie 2023, 12:51

Reclamă
Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin! „Cer 40 de milioane de euro

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus

Radu Drăguşin, la finalul meciului România - Belarus 2-1 / Profimedia Images

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin (21 de ani). Fundaşul român poate pleca de la echipa promovată în Serie A pentru o sumă de cel puţin 40 de milioane de euro. Drăguşin a strălucit stagiunea precedentă în Serie B, competiţie care e exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea susţine că Genoa ar fi refuzat deja o ofertă de 20 de milioane de euro pentru românul cotat la 8 milioane de euro. Genoa va plăti clauza de 5.5 milioane de euro lui Juventus, pentru un transfer definitiv.

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin

„Vorbesc, sunt în contact cu cluburi, dar el a ajuns deja la un nivel la care, pentru prima dată în cariera mea, nu mai este nevoie să sun eu pe cineva. Acum mă sună ei! Este o senzație extraordinară să vezi cine se interesează.

Am refuzat cluburi la care acum 4-5 ani aș fi mers pe jos dacă primeam ofertă. Îl luam în cârcă și fugeam cu el! Dar acum nici nu le mai răspund la telefon, că știu de ce sună.

Genoa i-a stabilit un preț destul de mare, în jurul a 40 de milioane. A fost o ofertă concretă de 20 de milioane acum, imediat înainte de încheierea sezonului. Oferta a fost din Italia, din Serie A. Au refuzat-o.

Reclamă

Atunci, eu știu pe unde se învârte. Și dacă mă sună PSV Eindhoven, de exemplu, eu știu că nu au cum să dea 40 de milioane. Dacă te sună din Anglia răspunzi, că acolo poate plăti oricine 40 de milioane”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Drăgușin a marcat şi 4 goluri în cele 40 de meciuri disputate pentru grifoni. Asta l-a făcut pe agentul său, Florin Manea, să facă un pariu nebun.

Radu Drăgușin, pregătit de Kosovo – România

Kosovo – România e pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Al treilea meci din campania de calificare la EURO 2024 se va desfăşura vineri, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Înainte de duelul de la Pristina, Radu Drăguşin a vorbit despre echipa naţională. Andrei Burcă este jucătorul cu care face noul cuplu de fundaşi centrali ai naţionalei lui Edi Iordănescu.

„Au fost rezultate bune pentru noi, acum depindem doar de noi să ne calificăm. Au fost nişte rezultate surpriză şi avantajul este că ne pun pe noi într-o poziţie bună.

Cu Andrei Burcă mă înţeleg bine, atât pe teren cât şi în afara lui. Când joc cu presiune sunt mai concentrat, nu este un dezavantaj, dau cel mai bun randament”, a spus Drăguşin, pentru FRFTV.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și