Închide meniul

Formaţia cu care Radu Drăguşin e gata să semneze chiar din această iarnă! Fundaşul român e asaltat de oferte

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 noiembrie 2023, 14:18

Formaţia cu care Radu Drăguşin e gata să semneze chiar din această iarnă! Fundaşul român e asaltat de oferte

Prima ofertă concretă primită de Genoa pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Hellas Verona / Profimedia

Formaţia cu care Radu Drăguşin e gata să semneze chiar din această iarnă este Napoli, susţine presa italiană. Echipa patronată de Aurelio De Laurentiis, care a cucerit titlul sezonul trecut, şi-l doreşte de mai multă vreme pe Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul naţionalei le-a atras atenţia şi celor de la AC Milan şi Roma, dar ar fi dorit şi de Arsenal, Newcastle şi Tottenham, din Premier League.

Formaţia cu care Radu Drăguşin e gata să semneze chiar din această iarnă!

”Ultimele informaţii anunţă că Juve riscă să primească o super lovitură: Drăguşin ar fi, de fapt, gata să îmbrace tricoul rivalilor de la Napoli, chiar din ianuarie.

Jucătorul este solicitat de mai multe cluburi din Serie A, dar se pare că cea mai interesată echipă este Napoli: echipa din Campania are nevoie de jucător în plus în apărarea, iar alegerea lor este fostul jucător de la Juventus”, scrie ultimatecalcionapoli.it.

Genoa i-a pus lui Radu Drăguşin o clauză importantă, de 30 de milioane de euro. Aceasta este suma pentru care echipa nou-promovată în Serie A este dispusă să se despartă de talentatul fundaş român.

Reclamă

Florin Manea a anunţat că Drăguşin a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Genoa

Radu Drăguşin a anunţat că Radu Drăguşin a primit oferta de a-şi prelungi contractul cu Genoa. Salariul lui Drăguşin creşte substanţial în urma acestei prelungiri. În acest moment, el are 600.000 de euro pe sezon, urmând să câştige peste un milion de euro potrivit noului contract.

„În momentul în care au venit cu această ofertă de prelungire a contractului (n.r.- cei de la Genoa), am vorbit despre mărirea substanțială a salariului. E un salariu foarte bun, peste ce s-a scris, peste un milion de euro. Când au venit cu această propunere, am spus că există interes mare din Anglia, vrem ca Genoa să câștige bani de pe urma lui, dar să știm și noi o sumă.

Au spus că în jurul a 30 de milioane (n.r.- e suma pentru care l-ar lăsa să plece). Nu ne grăbim să plecăm de la Genoa, dar dacă vine o ofertă de 30 de milioane în iarnă, ar fi nebuni să o refuze, chiar dacă au nevoie de el. Pentru Genoa, cel mai scump transfer din istorie e de 30 de milioane. Radu l-ar egala.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am spus-o de mult, de când l-am văzut prima oară. Eu cred că după acest an de Seria A va fi pregătit să joace la orice echipă din lume. Am o rezervă față de Manchester City și Real Madrid, în rest poate să joace la United, la Tottenham… E pregătit și mental și fizic să facă pasul. Că-l face în iarnă sau vara viitoare, nu e o mare diferență.

Un club foarte important din Anglia este aproape să se decidă la 30 de milioane de euro. Nu am nimic concret, toți îl vor, tatonează, îl urmăresc, mă sună să mă întrebe de caracterul lui, dar nu am nimic concret. De asta vreau să semnăm prelungirea cât mai repede”, a declarat Florin Manea, la digisport.ro.

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său. Ce a spus după calificarea la EURO

Fundașul legitimat la Genoa a dezvăluit faptul că și-ar dori să evolueze în Premier League care, potrivit statisticilor, este cel mai puternic campionat din Europa.

Totuși, Radu Drăgușin a menționat faptul că va pleca de la Genoa doar atunci când „va fi momentul” și că, în momentul de față, are lucruri mai importante de făcut.

„(n.r Unde vei face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine și mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta.

Pentru mine, cota de piață nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiștilor, pe mine nu mă influențează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc și sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea națională.

Reclamă

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a spus Radu Drăgușin, în cadrul unui interviu, după calificarea la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și