Închide meniul

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Anunțul a fost făcut de presa din Italia

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 12:43

Reclamă
Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Anunțul a fost făcut de presa din Italia

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus

Radu Drăguşin, la finalul meciului România - Belarus 2-1 / Profimedia Images

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Fundașul român a reintrat în atenția „Bătrânei Doamne”, datorită evoluțiilor bune din tricoul celor de la Genoa, echipă la care este legitimat în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Drăgușin a avut evoluții bune în tricoul „grifonilor” și a contribuit la promovarea echipei în Serie A. Oficialii lui Juventus îl urmăresc cu atenție pe fotbalistul român, dat fiind faptul că torinezii au disponibili doar doi fundași centrali în lot.

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Massimiliano Allegri are nevoie de un nou fundaș

Potrivit presei din Italia, Massimiliano Allegri are nevoie de un nou fundaș, înainte de start-ul sezonului din Serie A. Una dintre variantele lui Juventus din această perioadă de mercato este chiar Radu Drăgușin, care a mai evoluat în trecut pentru cei de la Juventus.

„Juventus e gata să-și surprindă fanii. Radu Drăgușin este în continuare urmărit de Juventus. Este un fotbalist care joacă la Genoa și care a fost deținut de torinezi timp de patru ani.

Produsul academiei lui Juventus a acumulat o mare experiență în ultimii ani. El a contribuit la salvarea celor de la Salernitana de la retrogradare în 2022. Acum a ajutat la promovarea Grifonilor în Serie A.
Este deja matur, face parte din familia lui Juventus și ar putea reprezenta adevărata lovitură pentru apărarea lui Allegri”, au notat jurnaliștii italieni de la spazioj.it.

Reclamă

Cota lui Radu Drăguşin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Pariul nebun făcut de Florin Manea

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

„Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune. Va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem. Nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro. A fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa. Club care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorului, în exclusivitate la AS.ro LIVE, în această primăvară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și