Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Fundaşul naţionalei României ar putea ajunge la campioana din Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 10:34

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Fundaşul naţionalei României ar putea ajunge la campioana din Serie A

Florin Manea a recunoscut care este echipa cu care Radu Drăguşin este în negocieri avansate. Ce se întâmpă cu internaţionalul român

Radu Drăguşin, la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin este dorit de Napoli! Fundaşul naţionalei României ar putea ajunge la campioana din Serie A, în această vară. Presa din Italia a făcut anunţul, notând faptul că stopperul s-ar plia perfect la echipa lui Rudi Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a reuşit să promoveze alături de Genoa, la sfârşitul sezonului trecut. Prestaţiile solide ale fundaşului central de 21 de ani au atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, iar ultimul care se adaugă pe listă este Napoli.

Radu Drăguşin, dorit de Napoli

Presa din Italia anunţă că Radu Drăguşin se află pe lista de transferuri a celor de la Napoli. Mutarea românului la campioana Italiei s-ar realiza în cazul în care fundaşul sud-corean, Kim Min-Jae ar urma să fie transferat de Bayern.

Italienii anunţă că Drăguşin ar fi un înlocuitor excelent pentru fundaşul sud-corean, astfel că transferul s-ar putea realiza în această vară.

Napoli ar urma să obţină în schimbul vânzării lui Kim Min-Jae suma de 50 de milioane de euro, şi nu ar vrea să investească toţi banii într-un alt transfer. Astfel că varianta Radu Drăguşin este pe placul oficialilor napoletani.

Reclamă

De asemenea, presa din Peninsulă mai notează faptul că un eventual transfer al lui Radu Drăguşin la Napoli ar reprezenta o adevărată lovitură dată de campioni lui Juventus. „Bătrâna Doamnă” l-a cedat pe internaţionalul român la Genoa pentru doar 5,5 milioane de euro.

„Drăguşin ar reprezenta o opţiune bună pentru Napoli, conform cu politica preşedintelui Aurelio De Laurentiis. Este un jucător cu un potenţial mare, care, dacă ar fi cumpărat în schimbul a mai multe milioane de euro, ar putea genera profit în viitor”, notează italienii de la spazioj.it.

Radu Drăguşin are oferte şi din Premier League! Ce a spus fundaşul despre viitorul lui

Radu Drăguşin a făcut un anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League. Mai multe cluburi din Anglia insistă pentru fundaşul de 21 de ani de la Genoa, care are o cotă de piaţă de 8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun tânăr fundaş al naţionalei României, Radu Drăguşin, nu se gândeşte la un transfer. Mai întâi vrea la EURO cu România! Până la anul, Drăguşin vrea să rămână la Genoa, deşi e atras cu oferte de milioane de euro.

Multe nume din Anglia şi Germania au întrebat de pretul lui Drăguşin. Intre ele Liverpool şi Newcastle. Românul de 21 de ani nu se grăbeşte să facă pasul spre un nume greu din fotbal.

„Premier League este un campionat foarte puternic, în care m-aş vedea jucând, de ce nu? Totul este posibil. Eu mă văd jucând în continuare la Genoa, vreau să rămân acolo„, a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport.

România la Mondial cu Drăguşin căpitan – este scenariul la care se gândeşte fotbalistul cu oferte de peste 20 de milioane de euro.

„Este o onoare să fii capitanul echipei nationale a României, iar pentru mine lucrul ăsta ar fi o realizare foarte mare„, a mai spus Drăguşin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și