Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume: „Se apropie oferta oficială!”. Suma uriaşă pe care o cere Genoa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2023, 21:27

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume: „Se apropie oferta oficială!. Suma uriaşă pe care o cere Genoa

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu oferit pentru AntenaSport

Radu Drăguşin este dorit la cel mai bogat club din lume şi poate reuşi transferul carierei. Fundaşul român a ajuns sub „radarul” lui Newcastle şi poate visa la o mutare de senzaţie în Premier League. Genoa ţine de preţ şi cere nu mai puţin de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a venit cu detalii despre interesul din Anglia. Internaţionalul român ar fi pe placul preşedintelui de la Newcastle. Suma pe care îşi doresc să o primească italienii nu este o problemă pentru patronul „coţofenelor”, Mohammed bin Salman, cel care este prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume

Drăguşin are şanse minime să se transfere încă din această iarnă din Serie A.

Genoa nu vrea să-l dea acum, dar în vară da. Dacă primesc prețul pe care vor pe el, îți dai seama sunt o grămadă de bani. Genoa vrea 30 de milioane, au zis direct. Am avut echipă care a vrut să dea 25, bine nu era pe hârtie, dar…

Nu cred că în Italia există cineva care să dea suma asta de 30 de milioane. Am vorbit de zona Premier League, am vorbit de Newcastle, dar nu sunt numai ei, sunt mai multe echipe cu care discut.

Reclamă

Președintele cu care l-am făcut pe Tamaș (n.r. – Gabriel Tamaș) la West Brom e acum la Newcastle. Ne cunoaștem din 2009. Îl urmăresc și ei, dar și alte cluburi mari din Anglia. Nu există încă o ofertă oficială, dar se apropie. O să fie o surpriză plăcută când o să ajungă”, a declarat Florin Manea la fanatik.ro.

Drăguşin are 21 de ani şi are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro. Genoa tocmai i-a dublat salariul pentru a-i „betona” contractul. Românul a ajuns să încaseze anual 1.2 milioane de euro.

Radu Drăguşin: „Sunt în cel mai bun moment al carierei!”

Românul a fost integralist în prima partidă a etapei a 10-a şi a ajutat-o pe Genoa să o învingă pe Salernitana, scor 1-0. Gudmundsson a marcat singurul gol, iar George Puşcaş a fost rezervă neutilizată.

Reclamă 4 / 0/3

Drăguşin a fost din nou remarcat de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport, care i-au oferit nota 6.5. Numai marcatorul golului a fost mai bine notat (7).

Fundaşul central român s-a declarat încântat că a ajutat-o pe Genoa, care a urcat pe locul 13 în Serie A după ce a pus capăt seriei de 3 meciuri fără victorie. Drăguşin anunţă că se simte excelent la echipa sa şi că antrenorul Alberto Gilardino îl ajută să devină un jucător mai bun.

Mă simt bine, sunt în formă şi în cel mai bun moment al carierei. Totuşi, îmi doresc să merg mai departe și să îmi îmbunătățesc jocul. Mă folosesc foarte mult de fizicul meu și de loviturile de cap şi mereu încerc să câștig cât mai multe dueluri posibil.

Alături de Mattia Bani am creat o defensivă puternică, iar adversarilor le este greu să marcheze împotriva noastră. Trebuie să rămânem la fel de concentrați și să avem aceeași dorință de a nu primi goluri. Avem nevoie de și mai multe puncte.

Antrenorul nostru, datorită experienței sale din fotbal, încearcă mereu să ne transmită ce ar trebui să îmbunătățim. Avem multă încredere în el și cu siguranță va avea o carieră grozavă ca antrenor„, a declarat Radu Drăguşin, potrivit calciomercato.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și