Închide meniul
VIDEO

Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa! Execuţie perfectă în poarta lui Inter

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 22:47

Reclamă
Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa! Execuţie perfectă în poarta lui Inter

Radu Drăguşin, gol superb pentru Genoa

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Radu Drăguşin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul cu Inter! Fundaşul naţionalei României şi-a trecut în cont a doua reuşită din acest sezon, pe finalul primei reprize a duelului cu liderul din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin traversează un sezon de vis la Genoa, fiind titular indiscutabil. Acesta a atras atenţia marilor cluburi din Europa, şi poate schimba echipa în această iarnă.

Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa, în duelul cu Inter

Genoa a primit vizita celor de la Inter, în etapa a 18-a din Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi a reuşit să deschidă scorul în minutul 42, după ce Arnautovic a reuşit să marcheze.

În prelungirile primei reprize, Radu Drăguşin a ieşit la rampă. Fundaşul român a reuşit să egaleze în minutul 45+7, cu o lovitură de cap spectaculoasă.

Gudmundsson a executat o lovitură de colţ, iar balonul a ajuns la Radu Drăguşin Fundaşul român s-a demarcat şi a plutit peste apărătorii lui Inter, pentru a marca cu o lovitură de cap la care Sommer nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Vezi AICI golul marcat de Radu Drăguşin!

Este cel de-al doilea gol marcat de Radu Drăguşin, în acest sezon, la Genoa. Fundaşul naţionalei României a reuşit să mai puncteze în duelul cu Verona.

„Radu Drăguşin, la Barcelona?” Florin Manea a dat verdictul

Florin Manea a dat verdictul despre un posibil transfer al lui Radu Drăguşin la Barcelona. Agentul fundaşului român a dezvăluit faptul că sunt doar zvonuri, şi până în acest moment, doar Atalanta a făcut o ofertă oficială pentru stopperul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea a dezvăluit că au existat discuţii cu mai multe cluburi, însă nu cu oficiali de la Barcelona, în privinţa unui transfer al lui Radu Drăguşin. Agentul a declarat că în acest moment, fundaşul român nu este grăbit să plece de la Genoa şi va aştepta o ofertă de nerefuzat.

Nimic nu e real din tot ce a apărut. Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar Barcelona în niciun caz. Nu este nimic concret, până acum. Nu avem nicio ofertă, nu s-a dus mai departe discuţia cu vreo echipă. În primul rând, trebuie să se înţeleagă cu Genoa, înainte să se înţeleagă cu noi. În momentul de faţă, nu este nimic real.

A fost o ofertă oficială de la Atalanta, nu ştiu dacă a mai venit vreuna. Azi joacă cu Inter, nu cred că stătea nimeni să mă sune pe mine să-mi spună de vreo ofertă. Probabil, dacă vor veni oferte oficiale, mă vor contacta. Dar nu ştiu de nicio ofertă oficială. Pe Radu nu-l grăneşte nimeni să plece. Dacă există un club puternic, care îl doreşte cu adevărat, vom lua în calcul posibilitatea. Stă foarte bine la Genoa, deocamdată, nu-l grăbeşte nimeni”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și