Închide meniul

Cum l-a descris Alberto Gilardino pe Radu Drăguşin, după anunţul că transferul românului la Tottenham este iminent

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 20:43

Reclamă
Cum l-a descris Alberto Gilardino pe Radu Drăguşin, după anunţul că transferul românului la Tottenham este iminent

Cum l-a descris Alberto Gilardino pe Radu Drăguşin

Bucuria lui Radu Drăguşin, după un meci în tricoul lui Genoa / Profimediaimages

S-a aflat cum l-a descris antrenorul lui Genoa, Alberto Gilardino, pe Radu Drăguşin. Internaţionalul român este pe punctul de a pleca în Premier League. Tottenham oferă aproape 30 de milioane de euro pentru fundaşul central de 21 de ani, iar transferul este iminent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gilardino speră să nu îşi piardă titularul din defensivă. Chiar şi aşa, fostul atacant al naţionalei Italiei a ţinut să îl laude pe Radu Drăguşin, cel care poate deveni cel mai scump jucător român din istorie.

Cum l-a descris Alberto Gilardino pe Radu Drăguşin

Tehnicianul echipei aflate pe locul 12 în Serie A este convins că Radu Drăguşin va da totul atât timp cât va juca în tricoul „grifonilor”.

Zvonurile și anumite situații nu sunt bune în această perioadă în care campionatul este în desfășurare. Am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi am la dispoziție, îi văd în fiecare zi la antrenamente, îi cunosc, știu cât de profesioniști sunt.

Cât timp vor fi aici, știu că vor da 110 la sută. Sper că niciun jucător nu va pleca, dar piața de transferuri este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Reclamă

Drăgușin? Este un profesionist exemplar, un băiat cu o disciplină sportivă fantastică. El poate doar să ne fie de ajutor acum. Am vorbit cu el, este jucătorul lui Genoa. Atât timp cât va purta acest tricou va da totul pe teren și va fi protagonist, la fel și ceilalți„, a declarat Alberto Gilardino la conferinţa de presă, potrivit calcionews24.com.

De-a lungul ultimei perioade, celebrul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit că Drăguşin a bătut deja palma cu Spurs. Dacă iniţial, informaţiile apărute anunţau un salariu anual de 3 milioane de euro, se pare că românul va câştiga mai mult.

Acelaşi Fabrizio Romano susţine acum că Radu Drăguşin va avea un salariu asemănător cu cel al portarului Guglielmo Vicario. Acesta câştigă anual la Spurs 4.6 milioane de euro, cât ar urma să încaseze şi internaţionalul român. La Genoa, Drăguşin primeşte anual 600.000 de euro, sumă care ar fi ajuns la 1.2 milioane de euro, dacă fundaşul nostru ar fi semnat prelungirea contractului cu grifonii.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu uriaş. Fundaşul de 21 de ani a ales să joace în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

„Cei de la Napoli nu au vorbit cu mine. Visul lui e să joace în Premier League. El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta.

El va alege o echipă la care are cum să crească valoric. Vrea să joace la Milan sau Inter, sau să plece din Italia pentru o echipă de top din Premier League.

Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Manea, citat de ilmattino.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și