Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat de Gazzetta dello Sport, după Genoa – Juventus 1-1: „Nu s-a lăsat intimidat”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 10:40

Reclamă
Radu Drăguşin, lăudat de Gazzetta dello Sport, după Genoa – Juventus 1-1: „Nu s-a lăsat intimidat

Radu Drăguşin, lăudat de Gazzetta dello Sport, după Genoa - Juventus 1-1

Radu Drăguşin, într-un duel aerian, în Genoa - Juventus 1-1 - Profimedia Images

Radu Drăguşin (21 de ani) a fost lăudat de Gazzetta dello Sport, după Genoa – Juventus 1-1, meci în care fundaşul naţionalei României a avut încă o evoluţie de apreciat, aşa cum a fost cazul în majoritatea partidelor din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul cotat la 10 milioane de euro a fost integralist împotriva fostei sale echipe şi a fost notat de italieni cu 6.5. Românul nu a fost vinovat la golul înscris de Chiesa din penalty, iar repriza a doua a adus o creştere în jocul său.

Radu Drăguşin a fost lăudat de Gazzetta dello Sport, după Genoa – Juventus 1-1

„Mișcarea perpetuă a lui Chiesa ia puncte de referință, dar fostul jucător al lui Juventus (n.r. Radu Drăgușin) rămâne pe drumul cel bun și crește în repriza secundă. Se închide bine în zonă și nu se lasă intimidat de Juventus”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Radu Drăguşin a ajuns la 16 jocuri în Serie A în acest sezon, în care a şi marcat un gol, trecându-şi în cont şi un assist. Evoluţiile sale l-au adus pe radarul mai multor cluburi mari ale Europei. Ultimul pe listă este Tottenham.

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa! Fundaşul naţionalei, curtat cu insistenţă de Tottenham, a declarat că o plecare de la formaţia din Serie A nu este principalul lucru la care se gândeşte.

Reclamă

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezvăluit că fundaşul este pe lista celor de la Tottenham. Spurs e gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii internaţionalului român.

Stopperul naţionalei a mai declarat că ofertele sunt momentan doar zvonuri, şi nu se gândeşte prea mult la o plecare din Serie A. Întrebat şi care este dorinţa sa la final de an, Drăguşin a declarat că vrea doar să fie sănătos, pentru a putea ajunge cât mai departe în carieră.

„(N.r. Tu cum vezi lucrurile astea) Le văd ca pe o motivaţie pentru mine, înseamnă că ceea ce fac, fac bine. Pentru mine nu este principalul lucru la care mă gândesc, sunt doar zvonuri.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Care este dorinţa ta de final de an) În primul rând, să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și