Închide meniul

„De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin” Gazzetta dello Sport a dezvăluit câţi bani cash plăteşte Napoli pentru fundaşul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 15:20

„De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin Gazzetta dello Sport a dezvăluit câţi bani cash plăteşte Napoli pentru fundaşul român

"De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin" Gazzetta dello Sport a dezvăluit câţi bani cash plăteşte Napoli pentru fundaşul român

Aurelio de Laurentiis şi Radu Drăguşin / Colaj Profimediaimages

Gazzetta dello Sport a oferit detalii despre oferta pregătită de Aurelio De Laurentiis pentru Radu Drăguşin şi a dezvăluit câţi bani cash plăteşte Napoli pentru fundaşul român. Jurnaliştii italieni au venit cu informaţii de ultimă oră despre interesul uriaş al campioanei din Serie A pentru jucătorul de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin„, este titlul articolului din celebrul cotidian sportiv. Au venit cu informaţii despre propunerea pe care a primit-o Genoa.

Gazzetta dello Sport: „De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin”

Florin Manea a plecat deja spre Italia şi a alimentat astfel zvonurile că se pregăteşte transferul record pentru un jucător român. Napoli poate fi noua destinaţie a lui Drăguşin.

Tottenham a făcut un pas înainte şi e gata să ofere 30 de milioane de euro, pe baza unui acord general la care a ajuns în materie de salariu. Totuşi, în ultimele ore, Florin Manea a lansat câteva declaraţii încurajatoare pentru azzurri.

Se pregăteşte o ofertă pentru a fi depusă la Castel Volturno. Evaluarea lui Drăguşin este la aproximativ 30 de milioane de euro. Napoli nu este dispusă să plătească această sumă cash şi intenţionează să ofere nişte jucători în tranzacţie. Primul este Ostigard, care cunoaşte bine echipa. Al doilea este Zanoli, care iniţial părea a pleca sub formă de împrumut şi acum ar putea fi vândut definitiv.

Reclamă

În acest fel, suma de bani pe care o plăteşte Napoli este cuprinsă între 15 şi 18 milioane de euro. Este mai mult decât ar fi dispus De Laurentiis să pună pe masă, dar voinţa românului ar putea face diferenţa la negocieri. În următoarele ore sunt aşteptate schimbări importante„, anunţă sursa citată.

Agentul lui Radu Drăguşin, răspuns pentru jurnaliştii italieni

Italienii de la Corriere dello Sport au anunţat că Radu Drăguşin a bătut palma cu patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Impresarul neagă că există vreun acord şi a avut o reacţie categorică.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Corriere dello Sport a scris că Radu Drăguşin a spus DA celor de la Napoli) Numai dacă spunea în somn, fără să ştiu eu! Nu pot să vorbesc, normal, sunt discuţii pentru mai multe cluburi. Eu mă duc în Italia să văd meciul şi vom vedea acolo ce se întâmplă. Probabil, dacă se va întâmpla ceva, vedeţi în zilele următoare.

Nu pot să spun cu cine au fost discuţiile, o să vedeţi în următoarele zile. Nu este nici etic, nici frumos să vorbesc dacă există discuţii„, a spus impresarul lui Radu Drăguşin pentru AntenaSport.

Manea a anunţat, încă din urmă cu mai multe luni, că Radu Drăguşin va deveni cel mai scump jucător român din istorie. Se bucură că a avut dreptate şi că jucătorul de 21 de ani este aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor.

(Reporter: O iarnă mult mai agitată decât te aşteptai, nu?) Da, într-adevăr, nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa. Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul„, a mai spus Manea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și