Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Genoa – Salernitana! Ce notă a primit internaţionalul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 10:15

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Genoa – Salernitana! Ce notă a primit internaţionalul român

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Genoa - Salernitana

Radu Drăguşin, în Genoa - Salernitana / Profimedia

Radu Drăguşin a fost lăudat de italieni după Genoa – Salernitana! Echipa fundaşului român s-a impus cu 1-0 în primul meci al etapei cu numărul 10 din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Radu Drăguşin a fost integralist, George Puşcaş, celălalt român din lotul celor de la Genoa, a fost rezervă neutilizată.

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Genoa – Salernitana!

Radu Drăguşin continuă prestaţiile foarte bune în Serie A! Fundaşul român a fost integralist în victoria de pe teren propriu a celor de la Genoa în meciul cu Salernitana, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Albert Gudmundsson, în minutul 35.

Internaţionalul român a fost lăudat de presa din Italia pentru un nou meci foarte bun făcut în tricoul celor de la Genoa. După ce a avut şansa de a deschide scorul în debutul partidei, italienii au descris jocul lui Drăguşin în defensivă ca fiind „excelent”.

„Drăgușin a fost aproape să deschidă scorul după două minute. Excelent pe fază defensivă, iar în momentul ieșirii de pe teren a lui Mattia Bani a trecut în centru”, au scris italienii de la gazzetta.it, care l-au notat cu 6,5, a doua notă a partidei, după cea a marcatorului Gudmundsson, care a fost notat cu 7.

Reclamă

Cu această victorie, Genoa a încheiat seria de înfrângeri, după meciurile cu AC Milan şi Atalanta. Ajunsă pe locul 13, cu 11 puncte în 10 etape, echipa lui Drăguşin şi Puşcaş va juca etapa viitoare pe terenul celor de la Cagliari. Până atunci, Genoa va juca pe teren propriu în Coppa Italia cu Reggiana.

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin! Florin Manea

Florin Manea a fost cel care anunţa recent că Genoa a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro pentru fundaşul cotat la 10 milioane de euro. Agentul e sigur că transferul uriaş al românului se va face în 2024, când acesta ar urma să ajungă în Premier League.

”Este pe un trend nu bun, foarte bun, cluburi importante din lume îl au în vizor. Îl urmăresc. Eu zic că vara viitoare va avea multe oferte, ar fi senzațional să se califice și cu naționala României la Euro 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se va concretiza transferul pe care îl sperăm, va fi peste 30 de milioane. Unii zic că îl vând doar din declarații, dar pot să spună orice. Și când l-am dus la Genoa, s-a spus că o să ajungă la Botoșani, că o să ajung să-l aduc în România.

Au fost oferte concrete de peste 20 de milioane pe care nu le-a acceptat Genoa. Eu știu din interior, nu pot să vorbesc, dar timpul îmi va da dreptate și le voi răspunde tuturor. Transferul lui va fi o surpriză, poate ajunge la un club englez din topul topurilor.

Sperăm să se realizeze. Mai există și un club de tradiție, nu de top, dar care are o pozitie bună în Premier League, în primele zece locuri, care îl urmărește atent”, a spus Manea, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și