Închide meniul

Radu Drăguşin, regretat de Juventus! Fundaşul român poate prinde transferul carierei în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2023, 15:07

Radu Drăguşin, regretat de Juventus! Fundaşul român poate prinde transferul carierei în Premier League

Florin Manea a recunoscut care este echipa cu care Radu Drăguşin este în negocieri avansate. Ce se întâmpă cu internaţionalul român

Radu Drăguşin, la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin a ajuns să fie regretat de Juventus. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a jucat alături de Cristiano Ronaldo la Torino, în 2020, dar conducătorii clubului au decis să nu îl mai păstreze. Drăguşin a fost împrumutat la Sampdoria, Salernitana şi Genoa şi în cele din urmă a fost vândut definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a dat lovitura şi a fost ajutată de Radu Drăguşin să promoveze în Serie A. Echipa antrenată de Gilardino l-a transferat pe fundaşul central cu 5.5 milioane de euro şi în poate vinde cu o sumă uriaşă. A refuzat deja o ofertă de 20 de milioane de euro şi cere de două ori mai mult!

Radu Drăguşin este regretat de Juventus. Fundaşul poate reuşi transferul carierei

Agentul lui Drăguşin, Florin Manea, a anunţat că oficialii bianconerilor şi-ar dori să îl aducă înapoi pe internaţionalul român.

Au și spus-o că s-au grăbit. Într-un fel, au avut de ales între Koni De Winter și el și l-au ales pe De Winter. Eu zic că au făcut o alegere greșită. Și acum îl îmbrățișau (n.r. şefii de la Juventus), a crescut acolo, vă dați seama. Chiar spuneau că în viitor poate o să ajungă din nou la Juventus, dar mă îndoiesc„, a declarat Florin Manea.

Mai multe cluburi din Anglia insistă pentru fundaşul de 21 de ani de la Genoa, care are o cotă de piaţă de 8 milioane de euro.

Reclamă

Radu Drăguşin, anunţ despre ofertele pe care le are din Premier League

Cel mai bun tânăr fundaş al naţionalei României, Radu Drăguşin, nu se gândeşte la un transfer. Mai întâi vrea la EURO cu România! Până la anul, Drăguşin vrea să rămână la Genoa, deşi e atras cu oferte de milioane de euro.

Multe nume din Anglia şi Germania au întrebat de pretul lui Drăguşin. Între ele Liverpool şi Newcastle. Românul de 21 de ani nu se grăbeşte să facă pasul spre un nume greu din fotbal.

Premier League este un campionat foarte puternic, în care m-aş vedea jucând, de ce nu? Totul este posibil. Eu mă văd jucând în continuare la Genoa, vreau să rămân acolo„, a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

România la Mondial cu Drăguşin căpitan – este scenariul la care se gândeşte fotbalistul cu oferte de peste 20 de milioane de euro.

Este o onoare să fii capitanul echipei nationale a României, iar pentru mine lucrul ăsta ar fi o realizare foarte mare„, a mai spus Drăguşin.

În sezonul 2022-2023, Radu Drăguşin a jucat în 38 de meciuri pentru Genoa şi a înscris 4 goluri. Confruntările din Serie B, în care românul a făcut spectacol, au putut fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și