Închide meniul

Radu Drăgușin, transfer uriaș după EURO 2024! Genoa îl vinde pe cel puțin 30 de milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 10:14

Radu Drăgușin, transfer uriaș după EURO 2024! Genoa îl vinde pe cel puțin 30 de milioane de euro

Radu Drăgușin, transfer uriaș după EURO 2024

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia Images

Radu Drăgușin poate fi protagonistul unui transfer uriaș după EURO 2024. Fundașul cotat la 10 milioane de euro are un sezon excelent la Genoa și a jucat perfect și în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 21 de ani va putea prinde mutarea carierei, la vară, mai ales dacă evoluțiile din Germania vor fi pe măsură. Grifonii nu vor să îl piardă în această iarnă și îi prelungesc înțelegerea până în 2028.

Radu Drăgușin, transfer uriaș după EURO 2024

tuttomercatoweb.com anunță însă că cele două părți au și un acord conform căruia Drăgușin poate pleca de la Genoa, la vară, pentru cel puțin 30 de milioane de euro. În acest caz, el ar deveni cel mai scump român din istorie, depășindu-l pe Adrian Mutu.

Drăgușin speră la o mutare în Premier League și are și de ce. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la BBC, românul a intrat în atenția a trei mari cluburi din Anglia. Este vorba despre Arsenal, Tottenham și Newcastle. Aceste formații i-ar fi contactat deja pe cei de la Genoa pentru a vedea în ce condiții s-ar putea realiza un viitor transfer.

În mod obiectiv, cea mai bună alegere pentru Drăgușin ar fi Newcastle, având în vedere că cei de la Tottenham și Arsenal au deja jucători foarte valoroși în linia defensivă, iar astfel românului i-ar fi mult mai greu să se impună în prima echipă.

Reclamă

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal marcat în ultima etapă

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin este cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Genoa. El a evoluat în 12 meciuri în acest sezon de Serie A, fiind integralist în toate, marcând un gol şi oferind o pasă de gol. În ultima etapă de campionat, în meciul de pe teren propriu cu Hellas Verona, Radu Drăguşin a marcat unicul gol al partidei.

Radu Drăguşin a avut o reacţie emoţionantă, după golul fenomenal marcat pentru Genoa. Internaţionalul român le-a transmis un mesaj de mulţumire lui Leonardo Bonucci şi lui Giorgio Chiellini, foştii săi coechipieri de la Juventus. Fundaşul central a mai dezvăluit şi cui dedică reuşita de senzaţie, din meciul cu Verona.

„Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii.

Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și