Închide meniul
VIDEO

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma – Lazio. „Ştefan Radu, mândria noastră!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2022, 21:15

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma – Lazio. „Ştefan Radu, mândria noastră!

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma - Lazio

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma - Lazio

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma – Lazio, în minutul 85 al partidei de pe Olimpico, atunci când scorul era 1-0 pentru echipa veteranului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mingea de joc a ajuns la fundaşul nostru, iar în momentul în care portarul gazdelor, Rui Patricio, a venit să o ia, acesta nu i-a dat-o, încercând să tragă de timp. Portarul l-a împins pe român, care a şi căzut.

Radu Ştefan a provocat un scandal uriaş în Roma – Lazio 0-1

A urmat un meleu cu mai mulţi jucători de rezervă ale celor două echipe care s-au îmbrâncit, iar, după mai multe minute, după ce fotbaliştii s-au liniştit, a venit şi decizia arbitrului Daniele Orsato.

Rui Patricio şi Radu Ştefan au primit fiecare câte un cartonaş galben. De notat e şi faptul că fostul jucător al lui Dinamo avea un tricou cu Lazio pus la gât.

Intră aici pentru a vedea scandalul provocat de Radu Ştefan!

„Ştefan Radu, mândria nostră!”, „Ştefan Radu e o legendă” sunt doar două dintre comentariile apărute pe Twitter ale fanilor lui Lazio, chiar dacă jucătorul nostru a fost lipsit de fair-play.

Reclamă

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal! Va mai juca un singur sezon la Lazio

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal. În vârstă de 36 de ani, fundaşul român a transmis că va mai juca un singur sezon pentru gruparea din Roma. Veteranul vrea să îşi încheie cariera cu un nou trofeu în palmares.

Precedentul contract al lui Radu a expirat pe 30 iunie 2022, dar conducătorii lui Lazio și-au arătat încă o dată atașamentul uriaș față de român și i-au oferit prelungirea înțelegerii pe un an.

Reclamă 4 / 0/3

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, după ce italienii le-au plătit 4,75 milioane de euro celor de la Dinamo. Fundașul român a jucat 424 de meciuri pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe apariții din istoria echipei de pe Olimpico.

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a declarat Ştefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

De-a lungul timpului, Radu a marcat 8 goluri, a oferit 21 de assist-uri și a câștigat 6 trofee alături de Lazio: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe ale Italiei (2009, 2017, 2019).

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și