Închide meniul

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0. Internaţionalul român a fost rezervă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2022, 20:02

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0. Internaţionalul român a fost rezervă

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli - Monza

Răzvan Marin, în Empoli - Monza/ Profimedia

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0. Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 79 şi a fost victima unei agresiuni din partea lui Nicolo Rovella.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Empoli s-a impus cu 1-0 în faţa echipei lui Silvio Berlusconi, Monza. Răzvan Marin a fost rezervă la gazde şi a intrat pe teren în minutul 79. Finalul meciului a fost unul încins şi s-a lăsat cu scandal.

Răzvan Marin a primit un cap în figură în Empoli – Monza 1-0

Răzvan Marin a intrat într-o altercaţie cu unul dintre jucătorii de la Monza, pe final de meci. În minutul 90+5, Nicolo Rovella l-a lovit pe mijlocaşul român în figură, şi a fost eliminat de către arbitrul partidei. Şi Răzvan Marin a fost sancţionat de către centralul italian. Mijlocaşul român a primit cartonaş galben.

Răzvan Marin a fost trimis în teren în minutul 79, la scorul de 1-0. Mijlocaşul nu a fost titularizat, nefiind refăcut complet după accidentarea suferită recent. După evoluţia din partida cu Monza, Marin a primit nota 6,5, conform sofascore.ro.

Empoli a deschis scorul în minutul 11, prin Haas, şi a păstrat rezultatul până la finalul meciului. Graţie acestui succes, trupa lui Răzvan Marin a acumulat 11 puncte, clasându-se pe locul 11, după 10 runde disputate.

Reclamă

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin: „Cred în calificare

Florin Gardoş mizează pe generaţia lui Ianis Hagi şi Răzvan Marin. Gardoş e de părere că România se poate califica la EURO 2024. România atacă primul Campionat European după o pauză de 8 ani dintr-o grupă cu Elveţia, Israel, Kosova, Andorra şi Belarus.

Cred în calificare. Am crezut mult în generaţia asta şi nu am renunţat încă. E clar că e greu să îţi alegi o grupă mai bună de atât. Generaţia mi se pare, în continuare, bună,. Baza e formată din acei jucători care au făcut performanţă la U21. Va conta mult forma de atunci. Man, Mihăilă şi alţi jucători sunt foarte talentaţi. Şi credeam că vor fi mult mai sus. Trebuie să fie timing-ul bun, să fie toţi într-o formă bună. E bine să începem aşa că ajută la moral.

Cum ar fi să mergem în Elveţia cu 9 puncte? Ar fi extraordinar. Adevărul e că ar trebuie să avem 9 puncte la acel moment. Atunci ar fi un dezastru (n.r. – dacă am face egal în Andorra). Dacă ne uităm la mandatul lui Mirel Rădoi, au fost meciuri în care a fost incredibil cum am pierdut puncte. Trebuie să iei punctele„, a spus Florin Gardoş la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răzvan Marin a primit un cap în figură
  • Empoli – Monza 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și