Închide meniul

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 23:26

Reclamă
Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma - Cagliari!

Captură Digisport

Răzvan Marin a marcat un gol fabulos în Parma – Cagliari! Mijlocașul echipei naționale a venit cu replica, la câteva minute după ce Dennis Man a restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma și Cagliari s-au întâlnit într-un meci din etapa cu numărul 6 a sezonului de Serie A. Răzvan Marin a marcat golul de 2-1, în favoarea lui Cagliari.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari!

În minutul 75, Răzvan Marin a primit o pasă în apropierea careului și a decis să îl surprindă pe Suzuki, portarul de la Parma.

Șutul românului s-a oprit direct în poarta „cruciaților”, execuția sa fiind una, cu adevărat, de senzație. Balonul a lovit bara transversală și a ajuns în plasă.

Echipele de start în Parma – Cagliari:

Reclamă
Reclamă

Parma: Suzuki – Valeri, Balogh, sorio, Del Prato – Hernani, Hainaut – Mihăilă, Bernabe, Man – Bonny.

Cagliari: Scuffet – Zappa, Luperto, Mina, Obert – Adopo, Makombou – Zortea, Viola, Luvumbo – Piccoli.

În actualul sezon de Serie A, Răzvan Marin a adunat 6 meciuri în tricoul lui Cagliari, până la paritda cu Parma. Înainte de acest meci, mijlocașul echipei naționale nu a fost decisiv pentru formația sa.

Reclamă

În momentul de față, Răzvan Marin este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă în luna iunie a anului 2021. La momentul respectiv valora suma de 15 milioane de euro.

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari!

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Românul a făcut spectacol în duelul cu echipa lui Răzvan Marin, din Serie A.

Dennis Man a fost titularizat de Fabio Pecchia pentru duelul din etapa a 6-a din campionatul italian. Acesta a semnat mai multe ratări, însă a reușit să înscrie, în minutul 62.

La faza respectivă, Coulibaly a pornit într-o cursă excelentă, în interiorul careului și a trimis o pasă perfectă în interiorul careului.

Acolo se afla Dennis Man care l-a învins fără probleme pe Simone Scuffet, fostul portar de la CFR Cluj.

După această reușită, Dennis Man a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon de Serie A. De asemenea, jucătorul de la Parma a oferit și o pasă decisivă, într-un duel cu Udinese.

În momentul de față, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și