Închide meniul

Răzvan Marin rămâne în Serie A! Internaţionalul român a fost împrumutat de Cagliari. Detaliile contractului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 16:57

Răzvan Marin rămâne în Serie A! Internaţionalul român a fost împrumutat de Cagliari. Detaliile contractului

Răzvan Marin rămâne în Serie A

Răzvan Marian, Cagliari, Serie A / Profimedia

Răzvan Marin (26 de ani) rămâne în Serie A, după ce a retorgradat cu Cagliari. După două sezoane petrecute în Sardinia, internaţionalul român va evolua la Empoli, ocupanta locului 14 în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul român a fost împrumutat pentru un sezon, iar noua sa echipă va avea drept de cumpărare la finalul viitoarei stagiuni pentru 7 milioane de euro.

Răzvan Marin rămâne în Serie A

„Acordul este total, ultimele detalii au fost reglate, anunțul oficial urmând a fi făcut săptămâna viitoare”, anunţau italienii de la tuttomercatoweb.com.

„Interesul nostru a fost mare și îl considerăm un element important pentru a-l înlocui pe Asllani”, a spus şi Pietro Accardi, directorul sportiv al lui Empoli.

Cifrele lui Răzvan Marin la Cagliari

În sezonul recent încheiat, Marin nu a avut cifre deosebite. În 36 de partide în care a evoluat, românul nu a marcat niciun gol, dar a oferit 6 assist-uri. Spre deosebire de sezonul 2020-2021, primul al său în Serie A, într-un număr asemănător de meciuri, 39, a marcat 3 goluri şi şi-a trecut în cont 6 pase decisive.

Reclamă

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

Răzvan Marin, „una dintre dezamăgirile sezonului”

Răzvan Marin e pe lista de transferuri a lui Cagliari! Mijlocaşul român a fost „una dintre dezamăgirile sezonului”, după cum notează italienii de la tuttomercatoweb.com. Echipa a şi retrogradat la finalul stagiunii.

Presa din Italia anunţă că Răzvan Marin este aproape de o despărţire de Cagliari. După un sezon considerat slab, românul nu se mai află în graţiile oficialilor clubului, fiind tot mai aproape de o plecare, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin, aflat şi pe lista lui AC Milan

Răzvan Marin poate ajunge la AC Milan. Presa din Italia susţine că Răzvan Marin ar putea prinde transferul vieţii la vară, în cazul în care campioana Italiei îl va pierde gratis pe Franck Kessie.

Despre Kessie s-a scris că ar fi ajuns la o înţelegere cu FC Barcelona, iar Milan îi caută deja înlocuitor. Jurnaliştii de la unionesarda.it susţin că Răzvan Marin ar fi monitorizat de Milan, dar şi de alte cluburi din străinătate. Răzvan Marin, care joacă în prezent la Cagliari, are o cotă de piată de 12 milioane de euro.

EXCLUSIV | Răzvan Marin, cel mai fericit român printre italieni

Răzvan Marin și Petre Marin sunt două generații pentru România. Tatăl său, Petre, a jucat meciuri mari, pe stadioane mari. Iar fiul Răzvan Marin duce povestea mai departe. Și vrea sa-l întreacă. La națională a facut-o deja.

La 26 de ani, Răzvan Marin are de patru ori mai multe meciuri la naționala decat tatăl său. Primul meci pentru România mare l-a jucat la 20 de ani.

„Mă bucur că pot să reprezint Romania în străinătate! Cred că suntem un popor mândru și românii sunt foarte inteligenți. Și noi avem încredere, tată! Vorbeam și cu Ianis și ziceam că trebuie să ne calificăm la turnee finale că avem generație bună și merităm treaba asta”, a spus Răzvan Marin, pentru Antena Sport.

„Trebuie să faceti treabă bună si la echipa națională. Îmi amintesc când ai debutat și cu gol în meciul cu Armenia, la fel de mândri am fost și când ai purtat banderola de căpitan. Sunteti copii foarte talentati!”, a spus Petre Marin, prin videocall.

Reclamă
Recomandări
  • Răzvan Marin rămâne în Serie A
  • Internaţionalul român a fost împrumutat de Cagliari

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și