Închide meniul

Răzvan Marin, remarcatul serii de la Empoli, după ce a dat două pase de gol în victoria cu Bologna! Ce notă a primit românul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 8:56

Răzvan Marin, remarcatul serii de la Empoli, după ce a dat două pase de gol în victoria cu Bologna! Ce notă a primit românul

Răzvan Marin, remarcatul serii după ce a dat două pase de gol în Empoli - Bologna 3-1

Răzvan Marin, într-un meci pentru Empoli / Profimedia

Răzvan Marin a fost remarcatul serii după ce a dat două pase de gol în duelul echipei sale, Empoli, cu Bologna, câștigat cu scorul de 3-1. Internaționalul român a primit cea mai mare notă, după evoluția din runda cu numărul 33 din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost titular în duelul cu Bologna, fiind înlocuit cu Filippo Bandienelli în minutul 78.

Răzvan Marin, remarcatul serii după ce a dat două pase de gol în Empoli – Bologna 3-1

Empoli a deschis scorul încă din primul minut al meciului. Lucumi a „reușit” un autogol, și astfel echipa lui Răzvan Marin a început meciul de la 1-0.

Ulterior, scorul a fost majorat înainte de pauză. Răzvan Marin a executat perfect o lovitură liberă, aproape de careul celor de la Bologna. Akpa Akpro a reușit să marcheze cu o lovitură de cap.

În repriza secundă, Marin a ieșit din nou la rampă cu o pasă decisivă. De această dată, internaționalul român a primit balonul la marginea careului, a preluat, și imediat i-a pasat lui Cambiaghi, care a venit lansat și a dus scorul la 3-0.

Reclamă

Ulterior, și Bologna a punctat pe tabelă, prin Orsolini, în minutul 88.

Grație celor două pase de gol, și a evoluției solide arătate în partida cu Bologna, Răzvan Marin a primit cea mai mare notă dintre jucătorii celor de la Empoli, mai exact 7,9, conform sofascore.ro.

După victorie categorică cu Bologna, Empoli a rămas pe locul 15, cu 35 de puncte acumulate după 33 de runde dispuatate.

Reclamă 4 / 0/3

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A este una pe măsura performanţei reuşite. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este românul care a atins cel mai rapid această bornă în campionatul Italiei. I-a depăşit chiar pe Adi Mutu, Cristi Chivu, Radu Ştefan şi Ciprian Tătăruşanu.

Răzvan Marin a bifat meciul cu numărul 100 în AC Milan – Empoli, scor 0-0, din etapa a 29-a din Serie A. Marin a fost titular în surpriza de pe San Siro.

La două zile după ce a jucat la Milano, Răzvan Marin le-a transmis un mesaj fanilor pe reţelele de socializare. A ţinut să îi asigure că va continua să dea 100% pentru echipa sa de club, „cu pasiune şi seriozitate”.

„100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari și Empoli, o călătorie plină de emoții și provocări, cu suișuri și coborâșuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului și sprijinul colegilor mei, antrenorilor și fanilor ambelor echipe.

Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experiențe fantastice și sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune și seriozitate„, a transmis Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și