Închide meniul

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A: „Călătoria mea în Italia a fost făcută specială!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 16:36

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A: „Călătoria mea în Italia a fost făcută specială!

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

Răzvan Marin, în AC Milan - Empoli / Profimediaimages

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A este una pe măsura performanţei reuşite. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este românul care a atins cel mai rapid această bornă în campionatul Italiei. I-a depăşit chiar pe Adi Mutu, Cristi Chivu, Radu Ştefan şi Ciprian Tătăruşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a bifat meciul cu numărul 100 în AC Milan – Empoli, scor 0-0, din etapa a 29-a din Serie A. Marin a fost titular în surpriza de pe San Siro.

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

La două zile după ce a jucat la Milano, Răzvan Marin le-a transmis un mesaj fanilor pe reţelele de socializare. A ţinut să îi asigure că va continua să dea 100% pentru echipa sa de club, „cu pasiune şi seriozitate”.

100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari și Empoli, o călătorie plină de emoții și provocări, cu suișuri și coborâșuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului și sprijinul colegilor mei, antrenorilor și fanilor ambelor echipe.

Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experiențe fantastice și sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune și seriozitate„, a transmis Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Reclamă

Pentru Marin a fost al 27-lea meci jucat în această ediţie de campionat. Are 2 goluri şi 2 pase decisive, iar cota lui de piaţă a ajuns la 8 milioane de euro. Fiul lui Petre Marin a avut nevoie de numai trei sezoane pentru a atinge borna de 100 de apariţii în Serie A.

Răzvan Marin a fost printre remarcaţii lui Empoli, în disputa cu AC Milan. Schimbat în minutul 78, românul a primit nota 6.9 pe sofascore.ro. Numai jucătorii din defensiva lui Empoli au primit note mai mari.

Reclamă 4 / 0/3

Empoli l-a împrumutat pe Răzvan Marin de la Cagliari, până la finalul sezonului. A achitat 1 milion de euro. În 2021, Cagliari a plătit în conturile lui Ajax nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru fiul lui Petre Marin.

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY, iar mai jos poți vedea programul complet al meciurilor transmise în luna aprilie, în care vom avea parte de trei etape, 32, 33 și 34.

În fiecare rundă, vom avea cel puțin un meci al românilor, dar și dueluri decisive pentru stabilirea echipelor care vor promova direct, dar și a celor care vor participa în play-off-ului de promovare.

Etapa 32:

Como – Genoa (10 aprilie, ora 16:00)
Palermo – Cosenza (10 aprilie, ora 21:30)

Etapa 33:

Modena – Parma (14 aprilie, 21:30)
Ternana – Pisa (16 aprilie, 17:15)

Reclamă

Etapa 34:

Palermo – Benevento (22 aprilie, 17:15)
Pisa – Bari (23 aprilie, 17:15)

Recomandări
  • Răzvan Marin, 100 de meciuri în Serie A
  • Ce mesaj a transmis după AC Milan – Empoli 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și