Închide meniul

Reacţia lui Jose Mourinho, după ce Paulo Dybala a marcat primele goluri pentu AS Roma: „Când era la Juventus i-am spus că e foarte bun”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 9:57 / Actualizat: 31 august 2022, 11:25

Reacţia lui Jose Mourinho, după ce Paulo Dybala a marcat primele goluri pentu AS Roma: „Când era la Juventus i-am spus că e foarte bun

Paulo Dybala şi Jose Mourinho

Paulo Dybala, alături de Jose Mourinho în timpul partidei dintre AS Roma şi Monza/ Profimedia

Jose Mourinho a reacţionat, după primele goluri marcate de Paulo Dybala pentru AS Roma. Managerul echipei din capitala Italiei a dezvăluit ce i-a transmis starului argentinian, după ce a fost schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS Roma a urcat pe primul loc în Italia, după victoria la scor de neprezentare cu Monza. Trupa pregătită de Jose Mourinho este neînvinsă după primele patru runde din Serie A, având un egal şi patru victorii.

Reacţia lui Jose Moutinho, după ce Paulo Dybala a înscris pentru AS Roma

Jose Mourinho a analizat jocul prestat de echipa sa, în victoria cu Monza. Antrenorul lui AS Roma a avut doar cuvinte de laudă pentru Paulo Dybala, cel care a marcat o dublă în victoria cu 3-0.

„Anul trecut, când Juventus a jucat cu noi şi Paulo Dybala a fost înlocuit, i-am spus că este foarte bun. În seara asta, i-am spus acelaşi lucru şi am râs gândindu-ne cum s-au schimbat lucrurile de atunci”, a declarat Jose Mourinho, citat de romaexpress.net.

Totodată, Jose Mourinho a lăudat modul faptul că Paulo Dybala s-a integrat în echipă, şi este un jucător care face atât fază ofensivă, cât şi defensivă.

Reclamă

„Evident, este seara lui Paulo, dar şi Tammy Abraham a fost extraordinar. Paulo a fost perfect în seara aceasta. Este un talet incredibil, ar joacă pentru echipă. Şi în defensivă, chiar dacă nu a fost făcut pentru asta, face o treabă grozavă.

Când a fost înlocuit, a întrebat dacă poate să rămână să înscrie şi l treile gol. I-am transmis că poate face asta în partida cu Udinese”, a mai spus Jose Mourinho, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Paulo Dybala, primele goluri marcate pentru AS Roma, în victoria cu Monza. Jose Mourinho, lider

Ambele goluri ale lui Paulo Dybala au fost marcate în prima repriză. Fostul jucător al celor de la Juventus a înscris în minutul 18, printr-un şut la care portarul celor de la Monza nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, golul doi a fost marcat în minutul 32. Portarul oaspeţilor a respins şutul trimis de Tammy Abraham, iar Paulo Dybala a trimis balonul în poartă şi a majorat diferenţa pentru trupa de pe Olimpico.

Golul de 3-0 a fost marcat în repriza secundă. În minutul 61, Roger Ibanez a înscris printr-o lovitură de cap, după un corner executat perfect de Lorenzo Pellegrini.

Prin cele două goluri marcate în AS Roma – Monza 3-0, Paulo Dybala a atins borna impresionantă de 100 de goluri înscrise în Premier League. Argentinianul a evoluat timp de şapte sezoane pentru Juventus, iar înainte de a scrie istorie în tricoul „Bătrânei Doamne”, mijlocaşul a evoluat la Palermo timp de trei ani.

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese

Ionuț Radu a încasat trei goluri în prima repriză a meciului Inter – Cremonese, din etapa a patra din Serie A. Portarul român a avut parte de o revenire de coșmar la Milano.

Ionuț Radu a luat două goluri de la foștii colegi chiar pe „Giuseppe Meazza”. Joaquin Correa și Nicolo Barella au înscris în poarta portarului român.

Reclamă

La primul gol al Interului, semnat de Correa în minutul 12, Ionuț Radu a avut un reflex excelent la șutul pe jos al lui Edin Dzeko, însă n-a mai avut ce face la reluarea din câțiva metri a atacantului argentinian.

În minutul 38, a venit eurogolul lui Nicolo Barella. Mijlocașul naționalei Italiei a trimis un voleu năucitor în plasa lui Ionuț Radu, de la marginea careului, după o centrare a lui Calhanoglou.

În repriza secundă a marcat și Lautaro Martinez. Atacantul argentinian a scăpat singur cu Ionuț Radu în minutul 76 și l-a învins pe portarul român cu un șut la colțul lung.

Pentru Ionuț Radu este a patra apariție pentru Cremonese în acest sezon de Serie A. Portarul român a fost cedat de Inter în această vară, sub formă de împrumut.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și