Închide meniul
VIDEO

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese! Revenire de coșmar la Milano pentru portarul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 22:54

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese! Revenire de coșmar la Milano pentru portarul român

Ionuț Radu e titular în poarta lui Cremonese

Ionuț Radu,. într-un meci pentru Cremonese / Profimedia

Ionuț Radu a încasat trei goluri în prima repriză a meciului Inter – Cremonese, din etapa a patra din Serie A. Portarul român a avut parte de o revenire de coșmar la Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a luat două goluri de la foștii colegi chiar pe „Giuseppe Meazza”. Joaquin Correa și Nicolo Barella au înscris în poarta portarului român.

Ionuț Radu, trei goluri încasate în Inter – Cremonese

La primul gol al Interului, semnat de Correa în minutul 12, Ionuț Radu a avut un reflex excelent la șutul pe jos al lui Edin Dzeko, însă n-a mai avut ce face la reluarea din câțiva metri a atacantului argentinian. VIDEO AICI

În minutul 38, a venit eurogolul lui Nicolo Barella. Mijlocașul naționalei Italiei a trimis un voleu năucitor în plasa lui Ionuț Radu, de la marginea careului, după o centrare a lui Calhanoglou. VIDEO AICI

În repriza secundă a marcat și Lautaro Martinez. Atacantul argentinian a scăpat singur cu Ionuț Radu în minutul 76 și l-a învins pe portarul român cu un șut la colțul lung.  VIDEO AICI

Reclamă

Pentru Ionuț Radu este a patra apariție pentru Cremonese în acest sezon de Serie A. Portarul român a fost cedat de Inter în această vară, sub formă de împrumut.

Ionuț Radu, evoluție stelară în fața lui Jose Mourinho

Ionuţ Radu a fost inclus în echipa etapei a doua din Serie A, după Roma – Cremonese 1-0. Chiar dacă a fost învins pe Olimpico, internaţionalul român a făcut show în faţa lui Jose Mourinho.

Astfel, conform celor de la Who Scored, Ionuţ Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei, în care Roma lui Mourinho a obţinut a doua victorie la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho l-a lăudat pe Ionuţ Radu, după prestaţia excelentă din partida cu Roma. Radu a fost învins doar de Smalling, în minutul 65.

„Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho conform celor de la Tuttomercatoweb.

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala care a costat-o titlul pe Inter

Ionuț Radu a vorbit în premieră despre greșeala uriașă comisă în meciul Bologna – Inter 2-1, din sezonul precedent din Serie A. Trimis titular în partida din aprilie, portarul român a dat pe lângă minge și și-a „îngropat” echipa.

Sansone a profitat de „cadoul” lui Radu și a marcat golul victoriei pentru Bologna, în minutul 81. Multe voci l-au acuzat pe goalkeeper-ul de 25 de ani că i-ar fi „furat” titlul lui Inter. AC Milan a devenit campioană, cu un avans de numai două puncte.

Între timp, Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Cremonese pentru sezonul 2022/2023. Portarul român a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre gafa uriașă din finalul meciului cu Bologna.

Radu a oferit un interviu-eveniment în celebra publicație Gazzetta dello Sport, în care a dezvăluit și ce i-a transmis Samir Handanovic, portarul titular de la Inter, după ce a dat pe lângă minge:

Reclamă

„În ziua aceea am fost la pământ, dar îmi amintesc bine cuvintele lui Handanovic. Avea dreptate. Trebuie să mă ridic și să muncesc mai mult”, a spus Ionuț Radu, pentru Gazzetta dello Sport.

Recomandări
  • Ionuț Radu, două goluri încasate în Inter – Cremonese
  • Revenire de coșmar la Milano pentru portarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și