Închide meniul

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio: „Îl apreciez enorm!”

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 22:14

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio: „Îl apreciez enorm!

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio

Ştefan Radu, la ultimul meci pe Olimpico pentru Lazio/ Profimedia

  • Maurizio Sarri, laude pentru Ştefan Radu
  • Fundaşul şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio, nu a întârziat să apară. Antrenorul trupei de pe Olimpico a declarat că fundaşul român este un jucător cu un caracter deosebit, şi i-ar fi plăcut să-l antreneze mai devreme pe acesta, şi nu la finalul carierei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a disputat ultimul meci acasă, pentru Lazio. Fanii i-au pregătit o coregrafie specială fundaşul român, care a evoluat la trupa de pe Olimpico timp de 15 ani.

Reacţia lui Maurizio Sarri, după ce Ştefan Radu şi-a luat rămas bun de la fanii lui Lazio

Maurizio Sarri a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ştefan Radu, mărturisind că îl apreciază enorm pe acesta pentru întreaga sa carieră, dar şi pentru caracterul său.

Reclamă

Antrenorul italian a mai declarat că nu l-ar vedea pe fundaşul român antrenor, după ce va pune ghetele în cui, ci mai degrabă l-ar vedea într-o poziţie din managementul clubului, deoarece are abilitatea de a construi relaţii foarte bune atât cu oficialii formaţiei, cât şi cu jucătorii.

„Mi-ar fi plăcut să-l antrenez în urmă cu câţiva ani pe Radu, din păcate am făcut-o la finalul carierei lui. Îl apreciez enorm ca jucător, dar şi ca persoană, este extrem de loial. Este un băiat extraordinar, dar poate prea mult pentru a fi antrenor.

Reclamă

L-aş vedea mai degrabă la departamentul de management, sau într-o relaţie cu management-ul şi echipa, deoarece are această capacitate de a avea relaţii atât cu echipa, cât şi cu clubul”, a declarat Maurizio Sarri, conform corrieredellosport.it.

Maurizio Sarri i-a acordat câteva minute lui Ştefan Radu, în meciul cu Cremonese, fiind ultima partidă pe care fundaşul român a disputat-o pe Olimpico.

În minutul 90+1, Sarri l-a scos pe Zaccagni şi l-a introdus în teren pe Ştefan Radu. Fundaşul român nu evoluase nici un meci în Serie A în acest sezon, dar la intrarea pe gazon a fost aplaudat de întreg stadionul, iar fanii laziali au avut un banner dedicat lui Radu: „15 ani de lupte cu vulturul pe piept. Un luptător, unul dintre noi! Ştefan Radu, cu Lazio pentru totdeauna”.

Reclamă 4 / 0/3

A fost ultimul meci pe Stadio Olimpico, în faţa propriilor suporteri, pentru fundaşul român, venit la Lazio în anul 2008 şi deţinătorul recordurilor pentru cele mai multe meciuri disputate în tricoul lui Lazio (427) şi pentru cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în Serie A (349).

Ştefan Radu, în lacrimi la ultimul meci pentru Lazio, pe Olimpico

Ştefan Radu a fost emoţionat până la lacrimi, la ultimul meci pentru Lazio, pe Olimpico. Fundaşul român se va retrage la finalul acestui sezon, iar fanii trupei din capitala Italiei i-au pregătit mai multe bannere, inscripţionate cu mesaje superbe.

Stadionul Olimpico a fost plin pentru duelul cu Cremonese. La începutul meciului, fanii trupei lui Maurizio Sarri au afişat mai multe mesaje pentru Ştefan Radu.

Fundaşul român a mers în faţa galeriei celor de la Lazio, fiind vizibil emoţionat de momentul creat de fani. „15 ani de lupte cu vulturul pe piept. Un luptător. Unul dintre noi! Ştefan Radu pe viaţă lazial!”, se arată într-unul dintre mesajele afişate de fanii lui Lazio, la meciul cu Cremonese.

De asemenea, un sector al tribunei arenei Olimpico a afişat numărul 26, fiind numărul pe care Ştefan Radu l-a purtat la Lazio timp de 15 ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!
Serie A • 25 oct., 8:54
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia