Închide meniul

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2023, 9:45

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic, în AC Milan - Atalanta 2-0

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan a venit după meciul cu Atalanta (2-0), în etapa a a 24-a din Serie A. Suedezul a jucat prima sa partidă la nouă luni după ce a fost operat la genunchiul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul suedez, în vârstă de 41 de ani, a intrat în joc în minutul 74, în locul lui Olivier Giroud, întâmpinat de urale de fanii de pe San Siro.

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan

„Îmi dau puterea, adrenalina şi motivaţia să continui, fără ajutorul tifosilor e greu. Mă simt bine şi a trecut un an şi două luni de când nu m-am mai simţit ca azi.

M-am simţit liber să pot să fac ceea ce îmi place: să joc fotbal. Am suferit mult în ultimele şase luni ale sezonului trecut”, a spus Zlatan Ibrahimovic, după AC Milan – Atalanta 2-0.

Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o primire fabuloasă din partea suporterilor lui AC Milan. Întregul stadion San Siro a „explodat” în urale în momentul în care starul suedez a intrat pe teren.

Reclamă

Cotat la două milioane de euro de transfermarkt.com, Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până în vară.

Stefano Pioli: AC Milan s-a vindecat

Stefano Pioli a avut prima reacţie după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan, dar şi după ce Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren.

Maignan s-a accidentat în luna septembrie şi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Ciprian Tătăruşanu a profitat şi a fost titularul rossonerilor în această perioadă. La primul meci în care a fost disponibil, Maignan a fost trimis în primul 11 şi a scăpat fără gol.

Reclamă 4 / 0/3

„Milan s-a vindecat! Important a fost să avem continuitate, pentru că nu obținusem niciodată patru victorii la rând anul acesta. Ne-am îndeplinit obiectivul. Am muncit mult, am jucat cu intensitate și personalitate. În seara asta au fost doar semne pozitive, dar campionatul e lung și trebuie să faci multe puncte pentru a fi între primele patru locuri.

Ibrahimovic şi Maignan sunt doi lideri. Ne ajută să avem doi astfel de jucători la dispoziție. Sunt doi lei. Au profunzime tehnică și caracter. Mike a suferit mult, la fel ca și Zlatan. Ne vor da o mână mare de ajutor, sunt sigur„, a declarat Stefano Pioli, potrivit gazzetta.it.

Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic are 41 de ani
  • Ibra a revenit la Milan după 9 luni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și