Închide meniul

„AC Milan s-a vindecat!”. Reacţia lui Stefano Pioli după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2023, 9:01

„AC Milan s-a vindecat!. Reacţia lui Stefano Pioli după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan

Stefano Pioli l-a titularizat pe Mike Maignan în locul lui Ciprian Tătăruşanu în AC Milan - Atalanta 2-0

Ciprian Tătăruşanu, lăsat pe bancă de Stefano Pioli / Colaj Profimediaimages

  • AC Milan – Atalanta 2-0
  • Ciprian Tătăruşanu, lăsat pe bancă de Stefano Pioli

Stefano Pioli a avut prima reacţie după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan. Portarul francez a revenit între buturile lui AC Milan în victoria cu Atalanta, scor 2-0, din etapa a 24-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maignan s-a accidentat în luna septembrie şi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Ciprian Tătăruşanu a profitat şi a fost titularul rossonerilor în această perioadă. La primul meci în care a fost disponibil, Maignan a fost trimis în primul 11 şi a scăpat fără gol.

Reacţia lui Stefano Pioli după ce l-a înlocuit pe Ciprian Tătăruşanu cu Mike Maignan

La finalul meciului care a ajutat-o pe AC Milan să ajungă la patru victorii la rând în toate competiţiile, toate fără gol primit, Stefano Pioli a răsuflat uşurat. S-a declarat încântat că s-a putut baza din nou pe Mike Maignan şi Zlatan Ibrahimovic. Suedezul nu mai jucase din luna mai a anului trecut!

Reclamă

Milan s-a vindecat! Important a fost să avem continuitate, pentru că nu obținusem niciodată patru victorii la rând anul acesta. Ne-am îndeplinit obiectivul. Am muncit mult, am jucat cu intensitate și personalitate. În seara asta au fost doar semne pozitive, dar campionatul e lung și trebuie să faci multe puncte pentru a fi între primele patru locuri.

Ibrahimovic şi Maignan sunt doi lideri. Ne ajută să avem doi astfel de jucători la dispoziție. Sunt doi lei. Au profunzime tehnică și caracter. Mike a suferit mult, la fel ca și Zlatan. Ne vor da o mână mare de ajutor, sunt sigur„, a declarat Stefano Pioli, potrivit gazzetta.it.

Reclamă

AC Milan a urcat pe locul 3 în Serie A. A egalat-o la puncte pe Inter, rivala din oraş care a pierdut surprinzător în deplasarea cu Bologna.

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu

Presa din Italia anunță că oficialii clubului din Serie A s-au hotărât în privința portarului român. „Tătă” a devenit titular la formația de pe San Siro în ultima perioadă, după ce Mike Maignan s-a accidentat. Evoluțiile românului au oscilat, iar conducătorii lui AC Milan au luat decizia finală în legătură cu viitorul său.

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta Milanului în 23 de meciuri, în toate competițiile din acest sezon. Pe fondul unei apărări slabe a campioanei en-titre din Serie A, goalkeeper-ul de 37 de ani a încasat nu mai puțin de 31 de goluri. Tătărușanu a păstrat intactă poarta lui AC Milan în numai 7 partide.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit tuttosport.com, conducerea lui AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătărușanu. Actuala înțelegere a românului cu echipa din Serie A expiră la finalul sezonului.

În locul lui „Tătă”, cei de la AC Milan îl vor aduce pe Marco Sportiello. Portarul aflat în prezent la Atalanta va deveni rezerva lui Mike Maignan, cel așteptat de fanii „rossoneri” să revină între buturile campioanei Italiei.

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020. Italienii au plătit 1 milion de euro pentru transferul românului.

De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon.

„Tătă” a adunat 73 de meciuri și la naționala României, reușind să încheie 20 dintre ele fără gol primit. Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă în toamna anului 2020.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai