Închide meniul

Reacţia preşedintelui lui Inter, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 23:15

Reacţia preşedintelui lui Inter, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Cristi Chivu, despre rolul său la Inter

Cristi Chivu e antrenorul lui InterU19 / Profimedia Images

Preşedintele lui Inter a oferit o primă reacţie, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu ca antrenor principal la formaţia nerazzurra. Oficialul formaţiei din Serie A a negat posibilitatea demiterii lui Simone Inzaghi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu este pe lista celor de la Inter pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi, conform presei din Italia. Actualul antrenor al vicecampioanei Italiei a înregistrat rezultate modeste în acest sezon, şi are viitorul incert.

Reacţia oficialilor lui Inter, după zvonurile legate de numirea lui Cristi Chivu antrenor principal

Giuseppe Marotta, preşedintele lui Inter, a clarificat zvonurile legate de o posibilă demitere a lui Simone Inzaghi. Acesta a declarat că nu se pune problema în acest moment ca italianul să fie demis, oferindu-i-se credit în continuare.

„Discuțiile cu Simone Inzaghi? În fotbal este prea ușor să dai vina pe antrenor. Inzaghi nu este în pericol…”, a declarat preşedintele lui Inter, potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira.

Cristi Chivu a rămas principalul favorit să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi, în cazul în care acesta va pleca de pe banca lui Inter. Celălalt pretendent la postul de antrenor al formaţiei de pe Giuseppe Meazza, Dejan Stankovic, este aproape de a o prelua pe Sampdoria, conform lui Fabrizio Romano.

Reclamă

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor principal la Inter

Mihai Stoica a analizat posibila instalare a lui Cristi Chivu pe banca celor de la Inter, şi a ajuns la concluzia că fostul fundaş poate urma exemplul unor nume mari precum Pep Guardiola sau Zinedine Zidane, care au fost numiţi antrenori principali la Barcelona, respectiv Real Madrid, venind de la formaţiile secunde.

În ciuda palmaresului lui Cristi Chivu, managerul general de la FCSB susţine că pretenţiile lui Inter sunt prea mari pentru performanţele ca antrenor ale fostului internaţional român.

Reclamă 4 / 0/3

„Nici Guardiola nu era pregătit când a fost adus la Barcelona. Nici Zidane… Chivu în afară de faptul că a jucat 7 ani la Inter, a mai şi câştigat o gramadă acolo. Chivu a rămas şi a luat-o din sectorul juvenil şi după primavera. El cunoaşte foarte bine filozofia clubului. Pe mine mă surprinde faptul că nu apare un nume de antrenor cu experienţă, totuşi e Inter şi îşi propune titlu…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM a fost completat de Basarab Panduru, care şi acesta este de părere că Cristi Chivu nu este suficient de pregătit pentru provocarea numiă Inter.

„Şansa asta când ţi se iveşte nu poţi să refuzi. De pregătit, nu cred că e pregătit, cred eu. Ce pregătit să fie? După un an la primavera. Dar dacă ţi se iveşte ce să zici? Că nu eşti pregătit?”, a spus şi Basarab Panduru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și