Închide meniul

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor principal la Inter: „Totuşi e Inter” / „Nu este pregătit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 22:23

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor principal la Inter: „Totuşi e Inter / „Nu este pregătit

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor la Inter

Cristi Chivu, într-un meci pe banca celor de la Inter Primavera/ Profimedia

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor principal la Inter. Cei doi sunt de părere că fostul internaţional român nu este pregătit pentru o echipă care are ca obiectiv titlul în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu este pe lista celor de la Inter pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi. Actualul antrenor al vicecampioanei Italiei are viitorul incert, după rezultatele modeste înregistrate de formaţia nerazzurra.

Mihai Stoica şi Basarab Panduru nu-l văd pe Cristi Chivu antrenor principal la Inter

Mihai Stoica a analizat posibila instalare a lui Cristi Chivu pe banca celor de la Inter, şi a ajuns la concluzia că fostul fundaş poate urma exemplul unor nume mari precum Pep Guardiola sau Zinedine Zidane, care au fost numiţi antrenori principali la Barcelona, respectiv Real Madrid, venind de la formaţiile secunde.

În ciuda palmaresului lui Cristi Chivu, managerul general de la FCSB susţine că pretenţiile lui Inter sunt prea mari pentru performanţele ca antrenor ale fostului internaţional român.

„Nici Guardiola nu era pregătit când a fost adus la Barcelona. Nici Zidane… Chivu în afară de faptul că a jucat 7 ani la Inter, a mai şi câştigat o gramadă acolo. Chivu a rămas şi a luat-o din sectorul juvenil şi după primavera. El cunoaşte foarte bine filozofia clubului. Pe mine mă surprinde faptul că nu apare un nume de antrenor cu experienţă, totuşi e Inter şi îşi propune titlu…”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă

MM a fost completat de Basarab Panduru, care şi acesta este de părere că Cristi Chivu nu este suficient de pregătit pentru provocarea numiă Inter.

„Şansa asta când ţi se iveşte nu poţi să refuzi. De pregătit, nu cred că e pregătit, cred eu. Ce pregătit să fie? După un an la primavera. Dar dacă ţi se iveşte ce să zici? Că nu eşti pregătit?”, a spus şi Basarab Panduru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Cristi Chivu ar putea deveni antrenor principal la prima echipă a lui Inter

Cristi Chivu se află printre numele luate în calcul de conducerea lui Inter pentru a-l înlocui pe postul de antrenor pe Simone Inzaghi, scrie presa din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Ediția tipărită Tuttosport, citată de sempreinter.com, notează că Simone Inzaghi e sub presiune la Inter, după startul de sezon modest al nerazzurrilor. Antrenorul italian ar putea fi demis dacă nu reușește să redreseze situația. Pe lista posibililor înlocuitori se află românul Cristi Chivu.

Cristi Chivu e în prezent antrenorul principal al echipei U19 al lui Inter, alături de care a reușit să câștige Scudetto Primavera în sezonul precedent. Românul și-a început aventura pe banca tehnică la nerazzurri încă de la nivelul U14.

Ca jucător, Chivu a evoluat la Inter în perioada 2007-2014. A cucerit 3 titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei, un trofeu Champions League, un Campionat Mondial al Cluburilor și două Supercupe ale Italiei.

Italienii notează că, pe lângă Chivu, Inter se gândește și la Dejan Stankovic, fost coleg al românului, în prezent aflat pe banca celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Sursa citată anterior mai scrie că Inter l-a refuzat deja pe Paulo Sousa, fost la Swansea și Fiorentina.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și