Închide meniul

Romelu Lukaku a ajuns la Milano pentru a semna cu Inter: „E la vizita medicală”. Toate detaliile contractului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 10:01

Romelu Lukaku a ajuns la Milano pentru a semna cu Inter: „E la vizita medicală. Toate detaliile contractului

Fanii lui Inter s-au supărat pe Lukaku

Romelu Lukaku, în tricoul lui Inter / Profimedia

Romelu Lukaku a ajuns la Milano pentru a semna cu Inter. Starul belgian va reveni la vicecampioana Italiei în această vară, după un singur sezon petrecut la Chelsea. Atacantul de 29 de ani va efectua vizita medicală în această dimineață, apoi va semna cu „nerazzurrii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku va fi prezentat oficial la Inter în următoarele ore, anunță expertul în mercato Fabrizio Romano.

 

Potrivit celebrului jurnalist italian, Lukaku a ajuns în Milano miercuri dimineață, pentru a merge la vizita medicală. Apoi, Inter va face anunțul oficial al împrumutului valabil până în 2023.

Inter îi va acoperi salariul integral în sezonul 2022/2023. Italienii vor scote din conturi 8 milioane de euro, plus alte bonusuri de performanță care vor fi redirecționate către clubul-mamă, Chelsea.

Reclamă

Romelu Lukaku plecă de la Chelsea după un singur sezon

Romelu Lukaku a fost cumpărat de Chelsea vara trecută, devenind cel mai scump transfer din istoria clubului londonez. Oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge plăteau pentru semnătura belgianului suma de 115 milioane de ruo, oferindu-i un salariu de 12 milioane pe sezon.

Romelu Lukaku a evoluat pentru Inter în perioada 2019-2021, fiind transferat de la Manchester United. În perioada petrecută în Italia, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în cele 95 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

La Chelsea, Romelu Lukaku nu s-a adaptat. În singurul sezon petrecut pe Stamford Bridge, atacantul a marcat 15 goluri, în 44 de partide în care a fost pe teren. Chelsea a terminat pe locul trei în Premier League, iar în Champions League a fost eliminată de Real Madrid în sferturi.

Romelu Lukaku, dornic să revină în Serie A

Romelu Lukaku declara la începutul lunii iunie că este dornic să revină la Inter. Atacantului îi pare rău de modul în care s-a despărţit de fanii nerazzurilor.

„Mereu am spus că iubesc Inter şi voi juca din nou pentru ei cândva. Chiar sper asta. M-am îndrăgostit de Italia. Acum este momentul potrivit să vorbesc despre asta şi să spun oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat, fără să spun ceva rău despre cineva.

Vreau să-mi cer scuze faţă de fanii lui Inter pentru că nu cred că ar fi trebuit să plec aşa cum am făcut-o. Ar fi trebuit să vorbesc cu voi, mai ales după ce aţi făcut pentru mine, pentru familia mea, pentru mama mea, pentru fiul meu. Nu o să uit niciodată asta.

Sper din toată inima să mă întorc la Inter şi nu la sfârşitul carierei, ci atunci când sunt la un nivel destul de bun pentru a câştiga mai multe trofee”, a declarat Romelu Lukaku, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări
  • Romelu Lukaku ajuns la Milano pentru a semna cu Inter
  • Toate detaliile contractului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și