Închide meniul

Romelu Lukaku se întoarce la Inter! Chelsea renunţă la atacantul pe care a plătit 115 milioane de euro

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 11:05

Romelu Lukaku se întoarce la Inter! Chelsea renunţă la atacantul pe care a plătit 115 milioane de euro

Romelu Lukaku se întoarce la Inter

Romelu Lukaku, într-un meci pentru Inter/ Hepta

Romelu Lukaku va evolua la Inter sezonul viitor. Belgianul a renunţaţ la o parte din salariul său, pentru a reveni pe Giuseppe Meazza, acolo unde a devenit campion în Serie A, în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku va evolua sub formă de împrumut la Inter. Cu toatea acestea, italienii îi vor plăti lui Chelsea 8 milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga alte bonusuir, în funcţie de performanţele reuşite de belgian.

Romelu Lukaku se întoarce la Inter

Romelu Lukaku a fost cumpărat de Chelsea vara trecută, devenind cel mai scump transfer din istoria clubului londonez. Oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge plăteau pentru semnătura belgianului suma de 115 milioane de ruo, oferindu-i un salariu de 12 milioane pe sezon.

Pentru a se întoarce la Inter, Lukaku a acceptat un salariu mai mic. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, vârful belgian va avea un salariu de 8 milioane de euro la Inter. Totodată, italienii nu au opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe Romelu Lukaku, astfel atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge în 2023.

Reclamă

Romelu Lukaku a evoluat pentru Inter în perioada 2019-2021, fiind transferat de la Manchester United. În perioada petrecută în Italia, belgianul a marcat 64 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în cele 95 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

La Chelsea, Romelu Lukaku nu s-a adaptat. În singurul sezon petrecut pe Stamford Bridge, atacantul a marcat 15 goluri, în 44 de partide în care a fost pe teren. Chelsea a terminat pe locul trei în Premier League, iar în Champions League a fost eliminată de Real Madrid în sferturi.

Paulo Dybala, acord cu Inter

Paulo Dybala a ajuns la un acord cu Inter. Anunţul a fost făcut în Gazzetta dello Sport, jurnaliştii italieni oferind detalii despre contractul care ar urma să fie semnat de starul argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

După 7 ani petrecuţi la Juventus, „La Joya” este pe punctul de a îmbrăca tricoul marii rivale. Este tentat cu un salariu uriaş, în condiţiile în care are oferte şi de la alţi granzi ai Europei: Manchester United, Arsenal, Atletico Madrid, Sevilla, Borussia Dortmund, Newcastle şi Tottenham.

Dybala are pe masă un contract pe trei ani cu Inter, care poate fi prelungit pentru încă un sezon. Sursa citată anterior anunţă că jucătorul cu o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro va fi plătit regeşte dacă va semna cu gruparea de pe Meazza.

Sud-americanul ar urma să încaseze un salariu anual de 6 milioane de euro. La acesta se pot adăuga şi mai multe bonusuri de performanţă. Fostul vârf al lui Juventus şi-ar fi dat acordul de principiu.

Romelu Lukaku, dornic să revină în Serie A

Romelu Lukaku declara la începutul lunii iunie că este dornic să revină la Inter. Atacantului îi pare rău de modul în care s-a despărţit de fanii nerazzurilor.

„Mereu am spus că iubesc Inter şi voi juca din nou pentru ei cândva. Chiar sper asta. M-am îndrăgostit de Italia. Acum este momentul potrivit să vorbesc despre asta şi să spun oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat, fără să spun ceva rău despre cineva.

Vreau să-mi cer scuze faţă de fanii lui Inter pentru că nu cred că ar fi trebuit să plec aşa cum am făcut-o. Ar fi trebuit să vorbesc cu voi, mai ales după ce aţi făcut pentru mine, pentru familia mea, pentru mama mea, pentru fiul meu. Nu o să uit niciodată asta.

Sper din toată inima să mă întorc la Inter şi nu la sfârşitul carierei, ci atunci când sunt la un nivel destul de bun pentru a câştiga mai multe trofee”, a declarat Romelu Lukaku, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și