Închide meniul
VIDEO

Ruptura dintre Napoli și Victor Osimhen devine tot mai evidentă. Nigerianul nu și-a salutat colegii, înainte de antrenament

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 19:00

Ruptura dintre Napoli și Victor Osimhen devine tot mai evidentă. Nigerianul nu și-a salutat colegii, înainte de antrenament

Ruptura dintre Napoli și Victor Osimhen devine tot mai evidentă

Victor Osimhen, în timpul unui meci pentru Napoli / Profimediaimages

Ruptura dintre Napoli și Victor Osimhen a devenit tot mai evidentă. Atacantul campioanei din Serie A nu și-a salutat colegii de echipă, înainte de antrenamentul formației conduse de Rudi Garcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre atacantul nigerian și napoletani a fost cauzată de un videoclip postat pe contul oficial de TikTok al clubului. În respectivul material, Osimhen este ironizat pentru faptul că a cerut o lovitură de la 11 metri în partida cu Bologna, pe care tot el a ratat-o.

Ruptura dintre Napoli și Victor Osimhen a devenit tot mai evidentă. Atacantul ar putea pleca de la campioana Italiei

Înainte de cel mai recent antrenament efectuat de către cei de la Napoli, Victor Osimhen a ajuns la bază, dar nu și-a salutat niciun coechipier și a ales să intre în clădire. Totuși, acesta i-a strâns mâna managerului de echipă, Giuseppe Santoro.

Acum, jucătorul vrea să dea clubul în judecată și ar putea părăsi formația campioană din Italia în luna ianuarie. De asemenea, acesta a șters de pe rețelele de socializare majoritatea fotografiilor sau materialelor video care aveau legătură cu Napoli.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de goal.com, formații din Arabia Saudită dar și Real Madrid sau Chelsea caută să profite de această ruptură, dintre jucător și club. Mai multe formații saudite au încercat să îl transfere pe Osimhen în această vară, dar negocierile nu s-au materializat.

De cealaltă parte, Real Madrid caută să își consolideze departamentul ofensiv al echipei, care a fost slăbit de plecarea lui Karim Benzema. Chelsea, formație și ea interesată de serviciile nigerianului dorește să găsească soluții pentru a face uitat startul slab de sezon. Echipa patronată de Todd Boehly este doar pe locul al 14-lea în Premier League, cu 5 puncte obținute după primele 6 etape ale campionatului englez.

Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli!

Cei care se ocupă de contul de TikTok al celor de la Napoli au şters clipul respectiv, dar acest lucru nu îl împiedică pe Osimhen să ceară daune. Roberto Calenda, agentul atacantului nigerian, a anunţat că Osimhen ia în calcul să îşi dea în judecată propriul club:

Reclamă 4 / 0/3

„Ce s-a întâmplat astăzi pe contul oficial al lui Napoli de pe TikTok este de neacceptat. Un videoclip în care se râdea de Victor a fost făcut public, după care, mult mai târziu, a fost şters.

Este un lucru serios care îi aduce prejudicii jucătorului şi reprezintă o parte din tratamentul de care acest băiat suferă în ultima vreme, printre procesele media şi ştirile false.

Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale şi orice iniţiativă utilă pentru a îl proteja pe Victor”, a anunţat agentul Roberto Calenda, potrivit jurnalistului Farbizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și