Închide meniul

Samir Handanovic nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu: „Sunt calm şi „în viaţă” la finalul zilei! Se fac greşeli, dar trebuie să reacţionăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 9:01

Samir Handanovic nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu: „Sunt calm şi „în viaţă la finalul zilei! Se fac greşeli, dar trebuie să reacţionăm!

Samir Handanovic nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu

Ionuţ Radu şi Samir Handanovic sunt portarii lui Inter / Colaj Profimedia

Samir Handanovic (37 ani) nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu şi Andre Onana, portarul care va ajunge din vară la Inter. Experimentatul portar, care susţine că nu e interesat de trofee, îşi doreşte ca echipa să reacţioneze de fiecare dată când se fac greşeli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu (24 ani) a fost trecut din nou pe banca de rezerve, după ce a gafat în eşecul cu Bologna, scor 1-2. Tânărul goalkeeper a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei.

Samir Handanovic nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu

„Titlurile nu sunt aşa importante pentru mine, care joc la Inter de ani buni. Sunt importante pentru colegii mei. Nu mă deranjează veştile primite. Cred că e bună competiţia. Cea mai importantă parte este să înfruntăm fiecare provocare. Sunt calm şi „în viaţă” la finalul zilei.

Sigur, se fac greşeli. Fără greşeli nu ar fi goluri. E important să reacţionăm ca în ultima perioadă. În fotbal, totul se poate schimba într-un minut. Viitorul nostru acum e Cupa Italiei”, a declarat Samir Handanovic, citat de corrieredellosport.it.

Două cluburi din Serie A se luptă pentru semnătura lui Ionuţ Radu

Ionuţ Radu poate pleca de la Inter în această vară. Portarul român a fost trecut din nou pe banca de rezerve, după ce a gafat în eşecul cu Bologna, scor 1-2. Tânărul goalkeeper a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei.

Reclamă

Chiar dacă rămâne la Milano, Ionuţ Radu are şanse infime să fie titular. Portarul Andre Onana, aflat la final de contract cu Ajax Amsterdam, a primit permisiunea clubului olandez de a semna o înţelegere cu actuala campioană a Italiei, valabilă din vară, informează lequipe.fr.

Astfel, Ionuţ Radu ar urma să plece de la Inter Milano în această vară. Două cluburi sunt interesate să îl împrumute pe portarul cotat la 4 milioane de euro, notează fcinternews.it.

Cele două echipe sunt Lecce şi Cremonese, recent promovate în Serie A. Ambele l-au contactat pe agentul jucătorului, Oscar Damiani, iar portarul român are câteva săptămâni la dispoziţie să ia o decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, susţinere totală pentru Ionuţ Radu

Edi Iordănescu a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu, care a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

Selecţionerul României este de părere că tânărul portar are şanse mari să devină titular la echipa naţională. Totuşi, Edi Iordănescu a tras şi un semnal de alarmă pentru Ionuţ Radu.

„Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu un viitor frumos. Oricine greșește și atunci când nu aperi un sezon întreg există și riscul unor momente mai puțin fericite.

Nu este doar greșeala lui, cu siguranță că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui. E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru carieră lui”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Recomandări
  • Samir Handanovic nu se teme de competiţia cu Ionuţ Radu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și