Închide meniul

Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen! Motivul pentru care bavarezii au nevoie urgentă de un fundaş central

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 10:13

Reclamă
Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen! Motivul pentru care bavarezii au nevoie urgentă de un fundaş central

Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen

Radu Drăgușin, după golul marcat în poarta lui Inter / Profimediaimages

Radu Drăguşin ar putea beneficia de o şansă de aur, în cazul în care se va transfera la Bayern Munchen. Bavarezii au nevoie urgentă de un fundaş central, dat fiind faptul că vor rămâne cu puţine opţiune în următoarea perioadă, din cauza accidentărilor, dar şi a faptului că Kim Min-Jae va participa la Cupa Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este aproape de un transfer stelar. Presa din Italia a anunţat că Bayern Munchen insistă pentru semnătura fundaşului român, pentru care se mai luptă şi Tottenham.

Şansă de aur pentru Radu Drăguşin la Bayern Munchen

Bayern Munchen se confruntă cu probleme mari la capitolul fundaşi centrali. Kim Min-Jae va participa alături de Coreea de Sud la Cupa Asiei, competiţie care va începe pe 12 ianuarie şi se va vedea live în AntenaPLAY. Astfel, bavarezii nu se vor putea baza pe serviciile fundaşului sud-corean pentru aproximativ o lună, ţinând cont şi de faptul că naţionala acestuia este una dintre favoritele competiţiei.

De asemenea, Matthijs de Ligt a bifat doar 11 meciuri la Bayern Munchen în acest sezon, fiind măcinat de accidentări.

În lipsa celor doi, Bayern Munchen îi are ca soluţii pentru centrul defensivei doar pe Dayot Upamecano şi pe tânărul Tarek Buchmann, în vârstă de doar 18 ani.

Reclamă

Bayern Munchen are astfel nevoie urgentă de un fundaş central, iar varianta găsită de oficialii trupei bavareze este Radu Drăguşin. Gazzetta dello Sport a anunţat că bavarezii sunt gata să plătească nu mai puţin de 25 de milioane de euro în schimbul fundaşului, ceea ce l-ar transforma pe acesta în cel mai scump jucător român transferat vreodată.

De asemenea, la suma de 24 de milioane de euro se vor mai adăuga alte şase milioane de euro sub formă de bonusuri, în funcţie de numărul de meciuri pe care Radu Drăguşin le va bifa la Bayern Munchen.

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Mircea Lucescu a comentat ultimele veşti care au venit din Italia şi a tras concluzia. Cel mai titrat antrenor român îi transmisese lui Radu Drăguşin să accepte propunerea lui Tottenham şi să joace în Premier League. Acesta ar fi călcat pe urmele lui Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am întâlnit de câteva ori cu el în perioada în care era la Juventus. Are niște calități foarte… În primul rând că e tânăr, toate cluburile mari își doresc fotbaliști tineri pentru că se gândesc și la o investiție în timp. În acest moment, campionatul englez îți dă măsura exactă a valorii tale! Calitățile fizice îl recomandă în Anglia.

Campionatul Italiei este mult prea tactic, cel al Spaniei este tehnic, ar fi un dezavantaj pentru Radu. La calitățile lui, ideal este Premier League! Fără probleme s-ar descurca la Tottenham. Învață, e tânăr. Greu e să-l schimbi pe unul de 30 și ceva de ani, el se va descurca”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro.

Tottenham a fost prima echipă care a ajuns la un acord de principiu cu Radu Drăguşin. Totuşi, londonezii au probleme după ce „pe fir” a intrat şi Bayern. Campioana Germaniei îi oferă un salariu imens românului, plus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și