Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta! Portughezul s-a dezlănțuit și a intrat în teren. Scene halucinante

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 21:08

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta! Portughezul s-a dezlănțuit și a intrat în teren. Scene halucinante

Jose Mourinho s-a dezlănțuit în Roma - Atalanta 0-1

Jose Mourinho, în timpul meciului Roma - Atalanta / Profimedia

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în meciul Roma – Atalanta 0-1, din etapa a 7-a din Serie A. Tehnicianul portughez, supranumit „The Special One”, a avut o criză de nervi în repriza a doua și a intrat în teren să-l confrunte pe central, iar în cele din urmă a fost eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho s-a dezlănțuit în minutul 56 al duelului de pe Stadio Olimpico după o fază controversată.

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta!

Jose Mourinho a cerut vehement un penalty pentru Roma în repriza secundă, însă arbitrul central Daniele Chiffi n-a fost de acord. Antrenorul lusitan a răbufnit și, inițial, a intrat câțiva metri în teren pentru a-l certa pe arbitru.

Centralul n-a stat deloc pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Mourinho, moment în care portughezul și-a ieșit din minți și a sărit să-l confrunte pe Chiffi.

„The Special One” a fost ținut cu greu de oamenii din staff-ul său pentru a nu ajunge la central.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU SCENELE INCREDIBILE

Atalanta a marcat unicul gol în meciul „de foc” de pe Stadio Olimpico în minutul 35, prin Giorgio Scalvini. Roma a alergat în disperare după egalare, însă apărarea oaspeților a rezistat eroic.

Formația din Bergamo este lider în Serie A, după primele 7 etape. De cealaltă parte, Roma se află pe locul 6, cu patru victorii, o remiză și două înfrângeri înregistrate până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Radu a încasat 3 goluri în ultimul meci din Serie A!

Ionuț Radu a încasat 3 goluri în prima repriză a meciului Cremonese – Lazio, din etapa a 7-a din Serie A. Portarul de 25 de ani a greșit la golul al treilea înscris de oaspeți, prin Milinkovic-Savic, în minutul 45+2. Ulterior, Radu a mai primit un gol în repriza a doua, iar Lazio s-a impus cu 4-0.

Ionuț Radu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. Goalkeeper-ul lui Cremonese este anunțat titular în duelul cu Finlanda, care va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 și AntenaPLAY.

Radu a avut parte de o primă repriză de coșmar alături de colegii de la Cremonese, în runda a 7-a din Italia. Lazio a deschis scorul în minutul 7, prin Ciro Immobile, cu un șut în vinclu la care Radu n-a avut reacție.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Immobile a făcut dubla în minutul 21, când a executat excelent un penalty. Atacantul lui Lazio l-a păcălit pe Radu și a trimis în colțul opus celui în care s-a aruncat românul.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Oaspeții au dus scorul la 3-0 în prelungirile primei reprize, după un „cadou” făcut de Ionuț Radu. Goalkeeper-ul de 25 de ani a degajat defectuos, iar mingea a ajuns la jucătorii lui Lazio, care au plecat pe contraatac.

Reclamă

Trupa lui Sarri a încheiat faza cu șut la poartă. Radu a intervenit, dar a respins neinspirat în față, până la Milinkovic-Savic, care a trimis în plasă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Lazio a stabilit scorul final în minutul 79, când același Immobile l-a lansat pe Pedro spre poarta lui Radu. Fostul star al Barcelonei a finalizat cu un șut plasat pe lângă portarul român.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și