Închide meniul

Paul Pogba poate fi suspendat pentru patru ani! Veste teribilă pentru starul lui Juventus, după ce a fost prins dopat

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 15:43

Reclamă
Paul Pogba poate fi suspendat pentru patru ani! Veste teribilă pentru starul lui Juventus, după ce a fost prins dopat

Se cere o suspendare record pentru Paul Pogba

Paul Pogba, în timpul unui meci/ Profimedia

Se cere o suspendare record pentru Paul Pogba. Starul lui Juventus a fost depistat pozitiv la testosteron la începutul sezonului. De atunci, mijlocaşul francez nu a mai bifat niciun meci la „Bătrâna Doamnă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial din 2018 a fost depistat pozitiv la testosteron cu ocazia meciului din prima etapă din Serie A, dintre Juventus şi Udinese, în care nu a evoluat.

Se cere o suspendare record pentru Paul Pogba

Parchetul antidoping italian a cerut o suspendare de patru ani pentru jucătorul formaţiei Juverntus, Paul Pogba. Mijlocaşul francez poate fi pedepsit drastic pentru faptul că a fost depistat pozitiv la testele anti-doping.

Gazzetta dello Sport a mai aunţat că pentru moment, Juventus nu va lua nicio decizie în privinţa lui Paul Pogba, până când instanţa nu se va pronunţa în cazul francezului.

Italienii notează că oficialii torinezi vor să negocieze totuşi cu Paul Pogba o reducere salarială. În prezent, starul francez are un salariu anual de nouă milioane de euro.

Reclamă

O eventuală plecare a lui Paul Pogba de la Juventus s-ar putea produce la finalul sezonului. Până atunci, starul francez nu are voie să se antreneze alături de ceilalţi jucători ai „Bătrânei Doamne”.

Imediat după ce Pogba a fost testat pozitiv, oficialii lui Juventus au transmis că starul francez ar fi consumat un supliment fără ca medicii echipei să-şi dea acordul. Pogba s-a declarat nevinovat, după episodul petrecut la finalul verii.

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba. Tehnicianul celor de la Juventus a oferit prima reacție, după ce mijlocașul torinezilor a fost depistat pozitiv și la al doilea test anti-dopping.

Reclamă 4 / 0/3

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”, a declarat sâmbătă antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba. „La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de băiat”, a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derby-ul cu FC Torino, notează news.ro.

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi”, a continuat antrenorul italian, în timp ce autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba. „Ne întristează pe toţi, sperăm tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor pentru el”.

Suspendarea campionului mondial ar putea fi redusă cu până la 2 ani, în cazul în care ar putea fi demonstrată neintenția acestuia de a lua suplimentele care au dus la doparea cu testosteron. Aceste suplimente i-ar fi fost recomandate de un medic, care îi este și prieten.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și