Închide meniul

Starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus: „Mi-a dat multă încredere!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 11:59

Reclamă
Starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus: „Mi-a dat multă încredere!

Starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Juventus/ Profimedia

S-a aflat care este starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus. Internaţionalul român susţine că schimbă mesaje des cu Alvaro Morata, atacant care în prezent evoluează la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus, la finalul sezonului trecut.

Starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus

Radu Drăguşin a fost coleg la Juventus cu Alvaro Morata, jucător de care internaţionalul român a fost foarte apropiat. Morata de altfel, în momentul în care fundaşul a debutat la prima echipă a torinezilor, a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, cu un scurt mesaj de susţinere pentru român.

Raduj Drăguşin susţine că, în ciuda faptului că nu mai împarte acelaşi vestiar cu Alvaro Morata, a rămas apropiat de acesta. Internaţionalul român a mărturisit că schimbă des mesaje cu atacantul iberic, acesta fiind unul dintre colegii care i-au dat cea mai mare încredere, pe vremea când era înregistrat la Juventus.

„Din când în când mai vorbim prin mesaje. Ne urăm la mulți ani și de bine când ne schimbăm echipele. Alvaro e un coechipier foarte important, mi-a dat multă încredere”, a declarat Radu Drăguşin, pentru sport.ro.

Reclamă

5,5 milioane de euro a plătit Genoa celor de la Juventus, în schimbul lui Radu Drăguşin. Fundaşul de 21 de ani a bifat 40 de meciuri pentru „grifoni”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze şi patru goluri.

„A fost Genoa alegerea bună?” Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat

„A fost Genoa alegerea bună?” este întrebarea la care Radu Drăguşin a oferit răspunsul imediat. Fundaşul naţionalei României s-a declarat foarte mulţumit de alegerea pe care a făcut-o, atunci când a semnat cu „grifonii”.

Radu Drăguşin susţine că se bucură de încredere la Genoa, fapt pe care îl căuta în momentul în care a plecat de la Juventus. Stopperul român de 21 de ani a dezvăluit că atât ALberto Gilardino, antrenorul formaţiei, cât şi ceilalţi jucători, sunt alături mereu de el, fapt pe care îl consideră fundamental într-o echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. A fost Genoa alegerea corectă) Alegerea corectă? Mai mult, a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac. Căutam un club care să-mi dea încredere și l-am descoperit aici.

Am găsit cele mai bune condiții de a crește. Această echipă mi-a oferit tot ce aveam nevoie. I-am simțit mereu pe toți alături de mine, de la colegi la Mister, de la club la fani, ceea ce e fundamental pentru un jucător”, a declarat Radu Drăguşin, în presa din Italia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și