Închide meniul
VIDEO

Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun: „Lazio is on fire”

Dan Roșu Publicat: 21 decembrie 2022, 14:26

Reclamă
Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun: „Lazio is on fire

Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun

Ştefan Radu, la petrecerea de Crăciun / Tiktok Lazio

Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun a lui Lazio. Veteranul român a cântat un refren cunoscut în lumea fotbalului, adaptat la clubul lazial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 36 de ani a cântat „Lazio is on fire”, variantă adaptată după celebra melodie a lui Gala „Freed From Desire”, una preluată şi de nord-irlandezi în 2016, pentru atacantul Will Grigg.

Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun

Ştefan Radu a fost surprins în timp ce cânta şi gesticula pe ritmul melodiei. El a fost prezentat şi de anouncer. „Ştefan Radu”, a urlat în microfon acesta. În acest timp, Ciro Immobile şi colegii săi l-au aplaudat.

@romanista_cambia_canale Lazio is on fire💣🔥 #sslazio #irriducibililazio #romamerda @sslazio ♬ suono originale – 1987⚪️🔵

Acesta a fost ultimul Crăciun în tricoul lui Lazio pentru Ştefan Radu, care şi-a anunţat retragerea, la finalul acestui sezon. Veteranul vrea să îşi încheie cariera cu un nou trofeu în palmares.

Reclamă

Precedentul contract al lui Radu a expirat pe 30 iunie 2022, dar conducătorii lui Lazio și-au arătat încă o dată atașamentul uriaș față de român și i-au oferit prelungirea înțelegerii pe un an.

Ştefan Radu, la ultimul sezon la Lazio

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, după ce italienii le-au plătit 4,75 milioane de euro celor de la Dinamo.

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici. Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a declarat Ştefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

De-a lungul timpului, Radu a marcat 8 goluri, a oferit 21 de assist-uri și a câștigat 6 trofee alături de Lazio: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe ale Italiei (2009, 2017, 2019).

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și