Închide meniul

Ştefan Radu, interviu emoţionant înainte de retragerea din fotbal: „Îmi va lipsi totul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 18:21

Ştefan Radu, interviu emoţionant înainte de retragerea din fotbal: „Îmi va lipsi totul!

Ştefan Radu, interviu emoţionant înainte de retragerea din fotbal

Ştefan Radu, în timpul unui meci la Lazio/ Profimedia

Ştefan Radu a oferit un interviu emoţionant în presa din Italia, înainte de retragerea din fotbal. Fundaşul îşi va lua rămas bun de la fanii lui Lazio, la ultimul meci disputat pe teren propriu, în acest sezon. Ştefan Radu este convins că momentul va fi unul extrem de emoţionant, deoarece şi-a dedicat ultimii 15 ani echipei din capitala Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a decis să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon, după ce a scris istorie pentru Lazio, echipă la care evoluează din vara lui 2008, atunci când era transferat de la Dinamo.

Ştefan Radu, interviu emoţionant înainte de retragerea din fotbal

Ştefan Radu s-a declarat emoţionat înaintea meciului dintre Lazio şi Cremonese, ceea ce va consemna ultima partidă a sa pe teren propriu. Fundaşul stânga a declarat că îi va lipsi enorm fotbalul, pentru că în ultimii 15 ani, nu a trecut o zi fără să meargă la baza de antrenamente a echipei italiene.

De asemenea, Radu a dezvăluit că este şi „speriat” de retragere, însă susţine că a venit timpul să facă şi acest pas, deoarece se simte „obosit”.

Da, sunt foarte trist că va fi ultimul meci în fața fanilor pentru mine. Îmi pare rău, nu pot spune mai multe (n.r. e vizibil emoționat). E un meci important pentru a ne califica în Champions League.

Reclamă

Vrem să încheiem sezonul pe locul doi, pentru că echipa merită asta. Echipa a crescut foarte mult în ultimii ani. De când am venit aici, a fost progres de la an la an. Acum, Lazio este o forță, un nume mare. În următorii ani, sunt sigur că rezultatele vor fi și mai bune.

Sunt mândru că am devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe pe teren pentru Lazio, dar, așa cum am mai spus-o, prioritatea pentru mine a fost reprezentată de rezultatele echipei.

În vestiar, mereu am încercat să cresc bună dispoziția, uneori chiar și cu anumite glume.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mă sperie retragerea? Da! E inevitabil. Îmi va lipsi totul. În ultimii 15 ani, am făcut mereu aceleași lucru: acasă, Formello (n.r. unde e baza lui Lazio), acasă.

Am obosit, așa că am spus că mi-a fost suficient. Poate că singurul lucru care nu-mi va lipsi este cantonamentul de vară. Le-am spus deja băieților că la vară îi voi vizita în cantonament îmbrăcat în haine de civil”, a declarat Ştefan Radu, pentru corrieredellosport.it.

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor

Ștefan Radu vrea să-și înceapă cariera de antrenor! Veteranul celor de la Lazio Roma urmează să-și agațe ghetele în cui, la finalul actualului sezon, motiv pentru care ar fi tentat să intre în antrenorat.

Potrivit jurnaliștilor de la lalaziosiamonoi.it, oficialii de la Lazio i-ar fi propus lui Ștefan Radu un post de antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului, după ce va renunța la cariera de fotbalist. Sursa citată notează că există șanse mari ca jucătorul român să accepte oferta.

„Este oportunitatea de a continua să fie important pentru Lazio și, în același timp, de a rămâne în ceea ce a fost și va continua să fie casa lui timp de 16 ani”, scrie sursa citată.

Recomandări
  • Ştefan Radu, interviu emoţionant înainte de retragere
  • Ce a declarat fundaşul român, după 15 ani petrecuţi la Lazio

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și